VINTERJAKKER

20% OFF EVERYTHING AT ASOS

Ikke-navngivet-1

Pink coat ASOS Petite | Beige coat ASOS | Sleeveless jacket Monki |  Grey jumpsuit ASOS | Pink sweater ASOS | Coatigan ASOS | Boxy jumper ASOS | Jumper dress ASOS | SPONSORERET INDLÆG INDEHOLDER REKLAME LINKS 

Det kan vel næsten ikke være gået folks næser forbi, at det er black friday i morgen? Nogle vil måske argumentere for, at det er et åndssvagt og amerikaniseret koncept, men hvis jeg kan få rabat på mine køb (læs: tøj og sko), så er jeg fan – og forresten fuldstændig ligeglad med, hvad det kaldes.

ASOS har smugstartet på rabatterne, og giver 20% rabat allerede fra i dag. Rabatten gælder på ALT og koden til rabatten er CYBER. Herover har jeg samlet nogle af mine favoritter, der er overraskende lyserøde (!), og jeg håber, at jeg kan inspirere jer lidt til at få gjort nogle gode køb. Måske I ligefrem kan finde lidt julegaver?

followwho

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VINTERJAKKER