SOMETIMES SIMPLE IS ENOUGH

A BODY BUILD ON GRAVY AND AN AMAZING OUTFIT

INDEHOLDER REKLAME LINKS

Forårssæt og en gudekrop bygget på flødesovs er blot få af de ting, jeg drømmer om i dag

I aften er der mange ting, jeg drømmer om. Butter chicken og naan med hvidløg fra den lokale indiske. En krop ligesom Izabel Goulart. Et job som mode- og/eller klummeskribent og/eller bare en stilling som Carrie Bradshaw herself. Jeg drømmer om en person, der kan fjerne de der mærkelige pletter ude på mit badeværelsesgulv. Og så drømmer jeg om at gå foråret i møde i ovenstående sæt, der har fine detaljer, men alligevel er simpelt nok til en forandringfrygtende skandi-tøs som jeg selv.

Er det ikke lidt tidligt, at du drømmer om forår, spørger I nok. Jo, det er det. Men her til aften tillader jeg mig selv at drømme om alt det gode. For jeg har gravet mig lidt ned i et fortrøstningsløst hul de sidste dage. Bildt mig selv ind, at det hele selvfølgelig nok ikke går.

Så i aften forsøger jeg at tænke på forår, ternede bukser og lyserøde sko samt en trænet krop bygget udelukkende på hvidt brød og orange flødesovs.

What a dream.

INDEHOLDER REKLAME LINKS BUKSER H&M | STRIK BY MALENE BIRGER | TASKE MULBERRY | SKO MIU MIU | SOLBRILLER MIU MIU

followwho

4 kommentarer

 • Karen Strand

  Sille, du linker altid til sunglassesshop.dk når der er solebriller på din side. Har du nogensinde købt briller på siden? Undrede mig nemlig lidt over om det var en hel legit hjemmeside, siden priserne er så lave ift. Andre sider? Så altså er brillerne 100% ægte, og kan man med ro i sjælen købe et par Céline over siden?
  På forhånd mange tak.
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sillewho

   Jeg har aldrig oplevet problemer eller hørt om problemer. Priserne er ikke så meget lavere, end de er alle andre steder :-) Jeg kan selvfølgelig aldrig garantere noget, men jeg synes personligt, at det er det absolut bedste sted at handle solbriller :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karen Strand

   Tusinde tak, var lige det jeg havde brug for at høre. Så er der ikke længere nogen underskyldning for ikke at eje et par lækre solbriller! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sillewho

   <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SOMETIMES SIMPLE IS ENOUGH