GAMBLING ON ME

A HOTDOG ON MY SHIRT AND COMBAT ON MY FEET

ikke-navngivet-1

Hvem har ikke lyst til at iklæde sig en hotdog t-shirt og kampstøvler?

Nogle dage har man lyst til at redde verden, andre dage har man lyst til at være vild karrierekvinde. Og så er der dage, hvor man bare har lyst til at iføre sig en hotdog t-shirt med et par kampstøvler, smide et pencilskirt på og en frakke over skulderen og call it a day.

Sidstnævnte er blevet en lyst, jeg oftere og oftere støder på. Men helt ærligt; Hvem har ikke lyst til at være iklædt det forvirrede og ganske fantastiske sæt? Ikke mig i hvert fald.

Jeg drømmer om sættet, der er den perfekte blanding af pisse skørt og super fint. En beskrivelse, som jeg føler mig helt ekstremt knyttet til her på det sidste. Jeg vil være mærkelig, jeg vil være fin og jeg vil være iklædt statement t-shirts sammen med statement øreringe og min nye, fantastiske frakke. Tern er the shit, hvis du spørger modebranchen, og jeg er glad for at følge trop.

For jeg har åbenbart en gammel, britisk landkone boende inden i mig – jeg er i hvert fald hooked på alt, der har med tern at gøre.

Du kan med fordel kigge forbi H&M, der har fine items indenfor netop denne tendens, ellers er det en virkelig god idé at smutte forbi din lokale genbrug og kigge i herreafdelingen. De har nemlig ofte blazere, der kunne være taget ud af en modebloggers hede drøm, og hvis du er meget heldig har den skarpe skuldre og et mærkværdigt snit, så du med fordel kan svare “Balenciaga”, når hende den smarte magasinkvinde stopper dig på Gothersgade og spørger dig, hvor din blazer er fra.

Hvad hun ikke ved, har hun ikke ondt af. Fake it till you make it. En anden klichéfuld saying, der kan underbygge, hvorfor det er helt OK at lyve omkring oprindelsen af din ternede blazer.

Nederdel H&M | Solbriller Gucci | Frakke H&M | T-shirt ACNE Studios | Sko Notabene | Øreringe H&M

followwho

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GAMBLING ON ME