LIVETS PANDEHÅR

A LIST OF THINGS THAT ROCK (SO YOU WON’T LEAVE ME)

INDEHOLDER REKLAME LINKS

Den bedste modgift for en overdosis af negativitet er en liste over ting, der styrer. Doctor’s orders.

Med frygten for, at jeg snart mister størstedelen af min læserskare grundet en pludselig og ekstrem overdosis af selvynk og negativitet – sponsoreret herfra – ville jeg dedikere et indlæg til nogle af de ting, der har styret i denne uge. For ja, dem har der faktisk været nogle af! Selv her hos den nærmest emo-agtige-teenage-blogger. Så her er fem ting, der har styret i denne uge:

(Siger hun, mens hun skruer ned for Evanescence og slår sit sorte pandehår væk fra øjnene).

Jeg bruger unægteligt meget tid i København. Faktisk føles København efterhånden mere og mere som hjem, og provinsen mindre og mindre som samme. I denne uge har byen vist sig fra en særdeles smuk side, og det føles lidt som om, at den endelig har budt mig velkommen efter at have testet mit værd.

Nu skal det lige passe, at jeg bliver angrebet af en syg due, næste gang jeg besøger byen.

Indretning og tanken om at starte helt forfra og bestemme alting helt selv, styrer for vildt. Og under indretning skal der præsenteres endnu et element, der styrer for vildt: Sjove og farverige møbler og tilbehør. Ovenstående gule stol er ganske enkelt helt igennem fin.

STOL MOODINGS
Tid for mig selv. Det er meget svært at forklare, just hvor meget jeg holder af at bruge tid for mig selv. Særligt hvis det er i situationer, hvor jeg laver noget. Sidde på café, spise frokost, gå tur eller noget helt andet. I denne uge har jeg brugt meget tid for mig selv, og det havde jeg brug for. Jeg har mange tanker, jeg forsøger at finde rundt i, og det gør jeg bedst med podcasts, noget at drikke og så bare mig selv. Italiensk med gode mennesker. Et voldsomt behov for venindetid, rosévin og ost viste sig i denne uge. Heldigvis er jeg indehaver af de bedste kvinder i verden, og sammen med Alfie fik jeg sat det hele lidt på plads. Søde sager og ingen slankekur. Jeg tror endelig, at jeg er nået til et sundere sted i mit forhold til kost og sundhed. Det tog kun lige to måneders vanvittig vekslen imellem junk og broccoli. Jeg har valgt at give slip. Slappe af. Tage det som det kommer. Jeg har indset, at reglerne slet ikke behøver at være så strenge. Spis lidt kage, spis lidt gulerod. Har du ædt meget junk i en uge? Så ret lige lidt op. Har du lyst til en friturestegt donut-agtig ting med nutella? You do you.

Det går nok det hele. Og den tanke styrer for VILDT.

followwho

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LIVETS PANDEHÅR