5 THINGS TO REMEMBER THAT YOU ALWAYS FORGET

A LITTLE SHOPPING NEVER HURT ANYONE (QUOTE: NOT MY BANK LADY)

img_4656
img_4657

Jeg forbeholder mig retten til at benægte ovenstående titel, hvis Danske Bank ringer

De sidste par uger har stået voldsomt meget i shoppingens tegn med erhvervelsen af en fabelagtig blazer og nu også en lige så fabelagtig jakke og fabelagtige støvler (note til selv: brug mere tid på at skrive, så du kan komme på mere alsidige tillægsord til beskrivelse af nyindkøbte varer).

Ovenstående støvler fra Célines SS18 kollektion var et voldsomt impulskøb, hvilket er ret atypisk mine shoppingvaner efterhånden. Dog anså jeg det som værende et relativt sikkert impulskøb, eftersom det er noget nær de smukkeste støvler, jeg nogensinde har ejet. Og det sidste par i min størrelse. I.e et absolut nødvendigt køb.

img_4688

Kan I huske det, jeg sagde med, at jeg aldrig foretog impulskøb? Well, dette var også et impulskøb. Som i fuldstændig; jeg-går-ned-i-Acne-archive-for-at-sige-hej-til-en-veninde-og-ender-med-at-købe-verdens-mest-puffede-og-blå-jakke-med-hjem.

Gode eller dårlige køb i jeres øjne? Discuss.

followwho

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 THINGS TO REMEMBER THAT YOU ALWAYS FORGET