FEEL BAD ABOUT YOURSELF? HERE'S TEN THINGS I DID THIS WEEK #13

A PESSIMIST’S GUIDE TO A FESTIVE OUTFIT

KJOLEN ER SPONSORERET AF BIRGITTE HERSKIND

Jeg tæsker videre på hesten og kommer frem til den samme konklusion som så mange gange før

Vi kan vist efterhånden godt konstatere, at den døde hest er slået godt og grundig gul og blå herinde. Hesten i denne situation værende min endeløse snak om problemer, der drypper så meget af first world problems, at jeg burde medbringe mit eget “slippery when wet” skilt. Og det beklager jeg. Mine tekster er unægteligt påvirket af hverdagens virkelighed, om det så være champagnedrikkeri og høje sko eller håbløshed og indelukkethed på sin teenagebrors værelse.

Men da jeg i dag fangede mit eget spejlbillede i farten, kunne jeg ikke undgå at tænke, at bøllebanken af det føromtalte omkomne hovdyr ligeledes har lagt sig over resten af mit liv. Mig iklædt det bedste fra udvalget af “hvad fanden, der lige ligger på gulvet” og ikke i nærheden af at have skrevet noget som helst andet end “med ekstra ost” inde på Hungry, kunne jeg ikke lade være at dvæle lidt ved, at jeg muligvis har ladet min egen pessimisme og dyrkelse af håbløshed resultere i en selvopfyldende profeti.

Når jeg føler mig håbløs, forbliver jeg håbløs. Eller et eller andet pseudofilosofisk fis.

Og derfor måtte jeg her til aften gribe fat i et endnu uudgivet look fra en af de dage, hvor jeg rent faktisk klædte mig finere på til en aften ude. I hvert fald finere end hættetrøje og boxershorts. Endnu engang er jeg efterladt med tanken om, at jeg muligvis skal gribe mod en forandring af de små ting for at komme ud af den grøft, der er mit liv på nuværende tidspunkt. Jeg skal klæde mig bedre på, tænke mere positivt, tillade mig selv at være optimistisk og drømmende uden frygten for, at det automatisk vil betyde uheld.

I hvert fald følte jeg mig en del mindre som en død hest, da jeg var iført ovenstående i modsætning til dagens look fra gulvet. Så her er det, en pessimists bud på et festligt look: En farverig kjole, en fin pels, sneakers og håbet om, at det hele nok skal gå lidt bedre.

KJOLE BIRGITTE HERSKIND | PELS VINTAGE | SNEAKERS ASICS | SOLBRILLER GUCCI

followwho

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

FEEL BAD ABOUT YOURSELF? HERE'S TEN THINGS I DID THIS WEEK #13