Speaking Of Not Being The Best Version Of Yourself

A REBEL THAT DIDN’T GET THE MEMO

SPONSORERET sæt

Har du nogensinde set en teenagerebel i et gult, blomstret sæt?

Da jeg var teenager, bestod min rebelske periode af forsøg på at ligne Avril Lavigne, så blød emomusik at det var egnet til mormors kolonihavehus og store kys til min elskede mor og min bamse. Jeg kan vist roligt erkende, at den mørke, mystiske og ustyrlige rebel aldrig rigtig viste sig i mig.

Jeg er simpelthen sød og blød inside out.

Og dette søde indre med den virkelig ikke-mystiske skal, der mest af alt minder om Avril Lavigne i hendes “Girlfriend” periode mere end i hendes “Sk8ter Boi” periode, gør selvfølgelig også, at den rebelske periode jeg lige nu føler, jeg står overfor, ikke handler om eyeliner, sene nætter eller dårlige beslutninger i forhold til hårfarver, men langt rettere omhandler blomster, mønstre og farver.

Åh Gud, de farver.

Rebellen her fik ikke lige memoet om, at det er lidt sejere at adskille sig fra traditionerne og sine forældre med mørke looks og deklarationen om, at I forstår mig bare ikke! Og i stedet er hun nu ved at frigøre sig fra alt, hvad hun engang stod for: Enkle looks, minimalisme og androgynitet.

Jeg finder mig selv draget til farverige sæt med blomster, transparante, pink skjorter med broderier og alt fra Fendi og Gucci (Hvis du lige manglede en lille ting at købe mig). Jeg følte mig også ganske passende til dagens vejr og humør:

Som en farverig rebel, der råber af den gamle, minimalistiske Sille, at hun bare ikke fatter en skid.

Sæt Hunkøn | Sneakers Asics | Øreringe H&M | Solbriller Ace & Tate

followwho

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Speaking Of Not Being The Best Version Of Yourself