IF NOTHING ELSE SUCCEED: NORMCORE

A SPORTY WALL STREET AGENT WITH A LOVE FOR TOP GUN

I will be your stockbroker anytime (efter træning)

I dag kiggede jeg mig selv i spejlet og tænkte: jeg vil sgu gerne formidle en sporty Wall street agent med en forkærlighed for Top Gun og den ægte 90’er følelse. Ydermere skal denne person være fanget lige imellem træningscenteret og en Spice Girls koncert.

Det var simpelthen sådan, jeg følte mig.

Så jeg iklædte mig mit bruneste jakkesæt, min mest sporty træningsbh, mine mest slidte sneakers og et par solbriller, der bare skriger:

you can be my wingman anytime

Resultatet var ovenstående, der ganske enkelt var voldsomt behageligt, selvom bukserne officielt er to str. for store og min træningsbh vist nok ikke er blevet vasket siden marts, og mest af alt lugter af sved, cardio og opgivelse.

Men ellers er jeg sgu voldsomt good looking.

På den der 90’er Wall street, sporty Spice Girl-agtige måde. Ikk?

followwho

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

IF NOTHING ELSE SUCCEED: NORMCORE