SHOPPEGUIDE - STEPHANIE GUNDELACH

A TRUE HOUSEWIFE

P1010004 Sponsoreret

Der er noget, som I måske ikke ved om mig; jeg er faktisk lidt af en husmor. Jeg vasker altid min mands tøj, jeg gør rent, lægger budgetter og styrer økonomien, og så handler jeg ind (jeg kan til gengæld ikke lave mad, om så mit liv afhang af det). På trods af, at det lyder som en feminists værste mareridt, så nyder jeg det helt vildt. Bevares, der er da dage, hvor jeg virkelig ikke orker at vaske tøj eller gøre rent, men overordnet set synes jeg, at det er virkelig rart at stå for det (så ved jeg også, at det bliver gjort ordentligt).

Mit rengørings-Mount Everest er dog min hvide sofa. Ja, for sådan en har jeg, og JEG STÅR VED MIT VALG. Jeg elsker den virkelig, men må ærlig talt indrømme, at der nogle ting man må indse når man køber sig en hvid sofa:

Du bliver mere kræsen omkring, hvem du inviterer forbi: Jeg vil kun have gæster med lyse og RENE bukser!

Du grinte måske før af de folk, der dækkede deres borde til når de skulle bruges, eller plastik på deres møbler, men nu fanger du dig selv i at lægge tæpper over sofaen når i skal ligge i den.

Din kæreste/mand vil få angstanfald, hvis han får spildt på sofaen, da han ved, at du vil se det og skrige.

Du kommer til at købe vaskemidler an mas, specielt beregnet til gøre den rent.

Jeg har fået lov til at teste den nye Vanish Gold White, og da jeg fortalte det til min mor, skulle I have set hendes misundende blik. Min mors motto er nemlig: “det skal bare have noget Vanish” – og det er ligemeget om det er motorolie på min hvide silkeskjorte eller et hul i jorden. Herunder kan I se et førbillede af min elskede sofa.


Og nu har I altså mulighed for at vinde en ordentlig omgang Vanish Gold! Det eneste I skal gøre er at gå forbi Vanish her, finde svaret på: hvad man skal stole på, for at sige farvel til pletter? og skrive en kommentar med svaret. Jeg finder vinderen om fire dage!

IDShot_540x540

followwho

46 kommentarer

 • Christine

  Jeg må vidst også krybe til korset og indrømme at jeg også er lidt af en husmor. Jeg nyder faktisk også at gøre rent, vaske tøj osv. selvom jeg selvfølgelig heller ikke altid orker det! Mht. hvide sofaer er de SÅ flotte, men tør simpelthen ikke have en i hvid da jeg spilder mad og diverse andre ting hele tiden, har dog en meget lysegrå og bare tanken om pastasauce i den giver mig angstanfald haha. ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sillewho

   Jeg har været glad for at have nogle tæpper liggende til sådanne situationer!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Man skal da stole på PINK! ;)
  – okay, lidt husmor er man vel selv, når man deltager i det her xD

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • cille

  Hvilken skrifttype bruger du til din overskrift på indlæg? Den er virkelig pæn :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke Bjorholm

  Jeg kan ikke komme ind på vanish’ hjemmeside, da linket ikke virker, men så vidt jeg husker er det pink man skal stole på, for at sige farvel til pletter

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Man skal stole på pink!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olivia Als

  stol på pink

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Katrine

  Min indre husmor elsker også vanish, og man kan stole på Pink ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cenia

  Holder det hemmeligt for min kæreste, at jeg elsker at vasketøj. Det er virkelig helt terapeutisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sillewho

   Haha, det er ikke godt, hvis de finder ud af det. Så kan de jo heller ikke få dårlig samvittighed!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • s

  Feminisme handler om rettigheden til selv at vælge – også hvis man vælger de gamle dyder, vælger at blive fodbold mor eller så meget andet! Synd der er så mange der har misforstået det :)

  Når du er.færdig med at.gøre rent hjemme ved dig, har jeg et værelse der trænger…?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Har helt samme sofa og nærmest hver gang der skal hygges i den bliver der lagt tæppe på. Så jeg er VILD med vanish! Og så skal man stole på pink!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalita

  Man skal stole på pink ;D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  Jeg har også en hvid sofa… ja, jeg er altså også virkelig glad for den, men den har da fået lidt pletter, blandt andet et fatalt uheld med en gang rød neglelak.
  Men ja man skal da stole på PINK

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stol på pink – farvel til pletter ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nana

  stol på pink!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Jørgensen

  Tænk du kan gøre et indlæg om Vanish sjovt at læse…. Du er sgu god du er.

  Stol på pink, farvel til pletter!

  Ps. Hvis der er noget der er bedre end at vaske tøj, er det at lave mad… Kom igang ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stol på pink:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • christina

  Stol på pink, farvel til pletter! :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina

  Stol på pink – sig farvel til pletter

  Har aldrig prøvet det her berømte Vanish, men måske er det altså en af de reklamer der rent (høhø) faktisk funker. Stoler på dig (pun intended) når du siger det du’r ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sillewho

   Jeg bruger altid vanish. Og har også gjort det laaaang tid inden dette indlæg. Faktisk siden jeg flyttede hjemmefra for to år siden :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Marie

  Man skal stole på pink!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Jacobsen

  Man skal stole på pink!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Olsen

  Man skal stole på pink:-) Det er da en super lækker konkurrence, specielt når man er så glad for alt i hvidt!
  Du skrev for resten for et stykke tid siden, at du ledte efter det perfekte hvide sæt sengetøj, er det lykkedes? For jeg har længe ledt uden held:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise S

  Man skal stole på pink og det kan man for har selv prøvet det :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Evy

  Jeg kan nu egentlig godt lide din blog, men jeg er viiiiirkelig træt af den nedladende tone overfor feminister… også selvom det bliver gemt bag “det jo bare for sjov, hver sin smag”… and just so you know, feminister kan sagtens være husmødre og nyde det – der skal såmænd bare være plads til det hele; workaholics, husmødre, hjemmegående, de der vil i hæren osv., you name it, you get the picture.
  Ellers er jeg fan! ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sillewho

   Det er jeg ked af, at du synes, og som du jo nok allerede ved, så er det jo for det meste spas, men jeg vil samtidig også have ret til at have min egen mening, og den er ikke altid den samme som feministernes. Der skal dog være plads til alle, og derfor vil jeg selvfølgelig tage din kommentar til mig! Tak fordi du skrev det på en fin og konstruktiv måde :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Man skal stole på Pink, så siger man nemlig farvel til pletter :)
  Yay, det her ville være sejt at vinde :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda Andersen

  Piiiiink! Stol på pink!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Man skal stole på pink :) Jeg flytter hjemmefra liiiiige om lidt, så pengene bliver lidt stramme. Med en fodbold-kæreste og mig selv der elsker at lave mad, og har et ekstraordinært talent til at svine mens jeg gør det, ville det da ikke være dårligt med lidt Vanish Gold ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Benedicte

  Pink pink pink :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Lynge

  Man skal da stole på pink ;-)
  Rigtig hyggeligt indlæg Sille, jeg så det gennem billedet på Instagram og tænkte med det samme : “me too!”
  Jeg er selv den der vasker tøj, gør rent og handler ind ( og laver mad ;-) ) af min kæreste og jeg, og jeg elsker det! Kender følelsen med at være mere doven en gang i mellem, men jeg nyder det!
  Ikke for at være nedladende mod feminister, men jeg er selv vant til at få kommentarer omkring at “der er ligestilling”, “hvorfor gør du det for ham” og alt det der, men jeg nyder husmor rollen – ligegyldig hvad andre siger :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anse

  Du skal stole på pink for at sige farvel til pletterne ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilia Dos Santos

  stol på pink :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Holst

  Man skal stole på pink!
  Føler mig så gammel når jeg deltager i sådanne konkurrencer, men jeg kunne virkelig godt tænke mig at prøve Vanish efter at have set deres reklamer i årevis! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Stol på pink og sig farvel til pletter!
  det svar kender man da uden at kigge på deres hjemmeside haha ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elise A.

  Pink!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • T

  Lige en kommentar til et halv-gammelt indlæg – jeg håber du ser det alligevel. Jeg har også en hvid sofa men det er som om den samler fnuller. Gør din også det? Jeg fnug-ruller i et væk og jeg er ved at blive skør. Men jeg vil jo ikke af med min hvide baby!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sillewho

   Hej T! Min sofa fnulrer faktisk overhovedet ikke. Er det fra selve sofaen, det kommer, eller er det fra jeres tøj/tæpper? Mit bedste råd er måske at behandle den som en angora-sweater: en kold vask og så en kold tørretumbling. Måske det kan hjælpe?? Jeg kan godt forstå, at du ikke gider fnugrullen!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SHOPPEGUIDE - STEPHANIE GUNDELACH