MY WARDROBE IS MOVING WAY FASTER THAN MY PERSONAL GROWTH

AT VÆRE EN GLUTENFRI BANANKAGE FOR SINE RELATIONER

En snak om god energi, glutenfri banankage og relationer

For noget tid siden mødte jeg et menneske, der har haft stor betydning for mig. Hun har hverken reddet mit liv eller solgt mig de perfekte sandaler – faktisk kan jeg ikke rigtig sætte ord på, hvorfor hun har sat dette aftryk i mig.

Måske er der bare mennesker her i verden, der har den effekt på os.

Der er blevet sat tanker i gang hos mig. Ambitioner og ideer, der altid har eksisteret, men som er blevet understreget af en udefrakommendes klarsyn. Af en objektiv logik. Oplevelsen har tydeliggjort vigtigheden af de personer, jeg omgiver mig med – og hvor taknemmelig jeg er for at have individer i mit liv, der inspirerer mig og kaster lys på de tanker, jeg ellers har begravet under hverdagens rutiner og Netflix.

Vi vil allerhelst fylde vores kroppe med økologiske varer, banankager uden tilsat sukker og mel, ingen gluten, ingen mejeriprodukter. Helst ikke noget, der ikke kan købes i den lokale helsebutik på Østerbro. Jeg er sikker på, at vi skal være lige så opmærksomme på at fylde vores sociale mave med lige så gode ting. Inspirerende, ambitiøse, opmærksomme og kærlige relationer, der fremhæver det bedste i os selv.

Samt selv være samme økologiske, glutenfrie banankage uden sukker og mel for andre.

Jeg er opmærksom på problematikken ved denne metafor, eftersom ovenstående banankage lyder som noget af det værste, man kunne fylde sin mund med udover urinstøv fra Roskilde festivalen, og at man voldsomt meget hellere vil anskues som en Yo burger menu af sine relationer. Jeg håber dog, at I kan følge tankegangen.

Jeg bliver konstant overrasket over energien, jeg modtager fra andre. Fra både den gode og den dårlige ende (jeg beklager på forhånd min snak om energi, der mest af alt for mig til at lyde som en tofu-tosse. I hvert fald sammensat med ovenstående snak om sukkerfri banankage). Det er i princippet ganske ucharmerende at fralægge sig så meget ansvar ved at pålægge andre mennesker muligheden for at påvirke min person med deres energi. Det er din skyld, at jeg er ked af det, du udsender dårlig energi. Men i sidste ende ligger ansvaret hos mig – ansvaret for at fylde mit liv med mennesker, der giver mig energi, blot ved at være dem.

Vigtigst af alt minder ovenstående mig om, selv at være opmærksom på, hvem jeg er for mine relationer. Vi kan ikke være de bedste mennesker hele tiden. Meget ofte er jeg faktisk en rigtig dårlig version af mig selv, men hvor vil jeg gøre mit ypperste for at kunne give tilbage til de relationer, der giver så meget af sig selv.

Så jeg en dag måske kan have den samme betydning for en person, som hende, der ikke solgte mig de perfekte sandaler, men alligevel rørte noget i mig.

And on that note: Så er der glutenfri banan/dadelkage hos mig.

followwho

2 kommentarer

 • Bananpandekagerne har jeg aldrig smagt. Og har heller ingen banankagevenner. Eller smoothie-bowl-venner. Eller er en matcha-mandeldrik selv. Det dur bare ikke når man er gladest for dårlige vaner, perverse vittigheder, smeltet ost og billig rødvin.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sillewho

   Men hvis det er disse venner, der gør dig allergladest, så er det netop dem, der er dine banankager :D

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY WARDROBE IS MOVING WAY FASTER THAN MY PERSONAL GROWTH