A COFFEE AND YOUR STORY PLEASE: EMILIE MARIE FOLI

BAD SKIN: THE DEVIL’S ENTERTAINMENT

Ikke-navngivet-1

INDERHOLDER REKLAME LINKS

Tortur, pitchfork-kastning og uddelingen af dårlig hud er bare nogle af djævlens favoritaktiviteter

Sammen med lange køer til dametoilettet og svedige bryster under vigtige møder er dårlig hud en af djævlens opfindelser og hans ultimative legetøj. Har du et stort arrangement? Have a pimple on me. Ved du, hvad der ville matche din dårlige selvtillid perfekt? En kæmpe bums i panden. Det der billede, du skal have taget, mangler det ikke et eller andet?

I know! Et udbrud af urenheder på din hage.

Jeg havde forvildet mig til at tro, at sund kost, daglig motion og to liter vand om dagen ville betyde lækker hud og et farvel til pletter, bumser og hvad der mest af alt kan beskrives som middelalderlige bylder. Men jeg tog fejl. Indtil videre har jeg to uger inde i min livsstilsændring haft glæde af et ganske solidt vægttab, en form der lige så stille kommer nærmere pensionisterne fra mit fitnesshold samt bumser, knopper og buler under huden på størrelse med en fodbold. Hvorfor? Spørger jeg mod himlen, mens jeg kaster mig på knæ i regnen. Måske er det blot endnu et skridt i djævlens underholdningsplan: Er du træt af at spise broccoli? Tag en bums!

Måske er det mig, der endnu ikke har knækket den gyldne kode til hudpleje. Eller måske er der bare nogle af os, der skal agere underholdning. Jeg ved dog ikke, om jeg kan finde mig i at være marionetdukke for ham den hornede under os. Jeg tror, jeg vil bekæmpe ham med kærlighed, empati, hudanalyser og gode produkter. Hans kryptonit.

For jeg er faktisk virkelig træt af både bumser og broccoli.

REKLAME LINKS Hudcreme Egyptian magic | Clarifying mask Murad | Concealing spot treatment Dermalogica | Beroligende maske RÅ | Clarifying lotion REN | Acne serum Ecooking

 

followwho

2 kommentarer

 • Josefind

  Jeg tænker at din krop er i gang med at rense ud fordi du har ændret din kost og er gået i gang med at træne igen. Men derfor er det altid godt og rart med gode produkter! Du skriver fucking fantastiske tekster Sille, og du formår at give mig et smil på læben hver dag, selvom intet andet kan lige for tiden. Jeg er selv i lidt af en krise for tiden med at prøve at finde en balance mellem at være sund, men også at kunne spise alle de lækre kager, og du får mig til at have det lidt bedre med mig selv når jeg så spiser den der is og den kæmpe skål med lakridser. Du er en kæmpe stjerne og jeg håber på en dag at være heldig nok til at møde dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sillewho

   Jeg håber, at du har ret. Det kunne godt tyde på, at det var sådan noget!

   Du skriver, at jeg formår at give dig et smil på læben, men med denne kommentar er det dig, der har formået at give mig et smil på mine. Jeg føler mig simpelthen så heldig, at jeg har lov til at være i den modtagende ende af så søde ord, og jeg vil gøre mit absolut ypperste for at få dig til at smile bare en smule hver eneste dag. Det fortjener du. Sammen med is, lakridser og alt muligt andet godt.

   Det ville være mig en ære at møde dig, for du er da vist lige blevet min stjerne.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A COFFEE AND YOUR STORY PLEASE: EMILIE MARIE FOLI