SWIMSUITS ON A BUDGET

BLACK SUMMER + 70% SALE

Ikke-navngivet-1

SPONSORERET INDLÆG | REKLAME LINKS

I forbindelse med, at dagene hele tiden bliver varmere og lysere, bliver jeg konstant mindet om, at jeg bare er SÅ langt væk fra en forårs/sommer-klar garderobe, at det næsten ikke er til at forstå… Derfor må jeg også sige, at jeg nyder virkelig godt af ASOSs udsalg, der tilbyder op til 70% besparelser. Jeg ved ikke, hvad det er med mig, men jeg har virkelig svært ved at give mange penge for sommertøj, så når jeg kan få en skøn kjole for 70 kr. så er jeg på! 

For at der ikke skal gå alt for meget blomster-farver-sindssyge over det, har jeg samlet sommeritems i SORT, som de fleste danske kvinder nok kan være med på. Så kan man eventuelt smide et par farverige sandaler eller tørklæde til.

Husk forresten, at det er sidste dag I kan få ekstra 10% rabat, ved brug af koden ADD10 – den kan kun bruges én gang, så I skal huske at få trykket alt hjem I skal bruge.

I am so not ready for summer yet – or at least my wardrobe isn’t. Therefore I love sales like ASOS’s where you can get up to 70% of – perfect place to buy the summer wardrobe. Today is the last day, where you can get an extra 10% of, by using the code ADD10. 

TOP ASOS | TEXTURED BLAZER B.Young | PRINTED BLAZER See U Soon | BUKSER Weekday | SKATER DRESS ASOS | CREPE DRESS ASOS | BOW DRESS ASOS | KNOT DRESS ASOS |

followwho

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SWIMSUITS ON A BUDGET