FASHION WEEK FRENZY

BYGOTTO GRØD OG BALENCIAGA HEELS

img_8475

Work hard, play hard (better known as: get stuff from your mom)

Hvad har jeg lavet udover at arbejde non-stop og være en del af det bedste team, der overhovedet findes? Jeg har shoppet. Shoppet og spist virkelig meget bygotto, men dette indlæg er dedikeret til førstnævnte, indtil jeg falder over en måde, hvorpå spisningen af ekstremt meget bygotto er en metafor for min frygt for at prøve nye ting samt min ekstreme angst for at fejle i mine beslutninger og handlinger her i livet.

(Note til selv: Er min ekstreme indtagelse af bygotto en metafor for mit skrøbelige sind?).

Indtil da skal det dog handle om alle de fantatiske ting, der ikke blot er endt i min shoppingbag, men rent faktisk har taget hele den magiske rejse hjem til Østerbro. Udover et par multifarvede Céline støvler og en statement tee fra Loewe, er der nemlig kommet andre drømmeitems i min besiddelse. Nogle impuls, nogle ekstremt overtænkt.

Byd velkommen til den så voldsomt omtalte himmelblå Loewe taske, de aldrig førnævnte Balenciaga knife kittenheels og det fineste udsalgskøb: en silkenederdel fra Lovechild. Både nederdel og taske er gaver, og det efterlader mig med smagen af henholdvis voldsom forkælelse og glæde i munden.

Om jeg er den heldigste pige på havnen? Ja, det tror jeg nok. Og også den smarteste.

img_8543
img_8427

followwho

2 kommentarer

 • Mie Lisa

  Hey Sille!!! Hvor er det fedt! Og hvor er jeg bare misundelig. Har aldrig fået en gave der kostede mere end 1000kr… og mine forældre tjener altså godt. Min kæreste med. Så hvad har du gjort for at få så lækre gaver? Haha

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sillewho

   Det må du simpelthen spørge de rare mennesker omkring mig om. Måske er det, fordi jeg er ligeglad med størrelsen på gaverne ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FASHION WEEK FRENZY