I Can Only Be Imperfect Online

Can You Be Ladylike In Sneakers?

Bar røv og tophat, sneakers og et ladylike outfit: med moden må du alt

Sætningerne jeg hører oftest i forbindelse med mine outfits? Du kan da ikke have sneakers på til det der og skal du ikke have bukser på? Og selvom Sidstnævnte er et udemærket spørgsmål i forbindelse med, at jeg er på vej ud af døren, så er førstnævnte en formulering, jeg er meget uenig i.

Selvfølgelig kan jeg have sneakers på til dette. Jeg kan have sneakers på til bar røv og tophat, hvis det er det, jeg vil iføre mig (note til selv: ifør dig en dag bar røv, tophat og sneakers).

Selvfølgelig kan jeg også have sneakers på til det mest ladylike look, jeg kan komme på. For det er et fantastisk spil på kontraster og helt ærligt det, jeg går allerbedst i. Og jeg elsker at gå og jeg elsker ikke at have bukser på.

Og du kan kun nedlægge veto på én af de ting.

En af de mest fantastiske ting ved moden er, at der er ikke noget, du ikke kan gøre. Måske er dine forældre stadig af den overbevisning, at du ikke kan have brune sko på til sorte bukser, men det kan jeg love dig for, at du kan. Og du kan ligeledes have en bedstemor-inspireret nederdel med vildt print på til en lige så vild og printet top og knæhøje, røde latexstøvler (bare kig på Fendi). Der er ikke noget, du ikke kan!

Udover at lytte til folk, der siger, at du ikke kan have sneakers på til der der.

Skjorte (vendt om) Gitte E | nederdel vintage | sneakers asics | øreringe H&M og Mango

followwho

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

I Can Only Be Imperfect Online