MORE THAN ONE FACE

CHEAP PICKS OF THE WEEK

Ikke-navngivet-1

INDEHOLDER REKLAME LINKS

Få de irriterende stemmer i dit hoved, der fortæller dig, at du bruger for mange penge på tøj, til at tie stille med ugens billige fund

Måske har du fået fuldstændig latterligt lav løn ligesom jeg, måske har du skændtes med din kæreste over, hvor meget du egentlig bruger på tøj hver måned, eller måske er du bare Von And nærig, når det kommer til shopping. Hvad end årsagen er, så har Sillewho løsningen. Lækre ting til under 200 kroner, der kan lukke munden på din mand og de små stemmer i dit hoved, der fortæller dig, at du ikke skal bruge så mange penge på tossede ting såsom tøj.

Shhhh!

Var din mund og pas dig selv, mens jeg trykker den fineste strikkjole og den mest perfekte nederdel hjem. Og hvis du nu som jeg, har fået den værste løn i mands minde, så er der i virkeligheden intet andet at gøre end at dyrke lidt retail therapy for at dulme smerten. Det er det eller kage, og som det sunde menneske jeg er, ved jeg selvfølgelig godt, hvad mit valg ender med at være:

Kage OG shopping. Because two wrongs do make a right.

REKLAME LINKS Denim nederdel ASOS | Kjole First & I | Sweater New Look | Tee Motel | Sweater Fashion Union

followwho

2 kommentarer

 • Bettina

  Nu har jeg klikket på samtlige adlinks i dette indlæg, og samtlige banner på din blog. Så har jeg ihvertfald done my part, for at du har lidt mere at shoppe for næste mnd 👻😉 keep up the good work !

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sillewho

   Haha, hvor er du dog bare det mest fantastiske og betænksomme menneske, Bettina. Virkelig. Hvor er du bare sød :D

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MORE THAN ONE FACE