I WENT TO PARIS AND ALL I GOT WAS THIS EXCESSIVE AMOUNT OF PICTURES

CHEESE, SHOES AND ALL THINGS DEAR

img_9783 img_9790

SPONSORERET AF ELLOS

Vejen til en kvindes hjerte går igennem sko og ost

Der er meget få ting, der gør mig helt lige så lykkelig som nye sko. Det skulle da lige være en lang lørdagslur, retter med megen ost, en rar kommentar på bloggen eller…. ja, flere sko.

Jeg diskriminerer ikke: Flade, høje, sporty eller bare helt igennem sassy. Jeg tager dem alle, og jeg tager dem gerne i store mængder. I Ellos mængder. Mine efterårsfavoritter er alsidige og består af en generhvervelse af en gammel klassiker (og total teenagefavorit), Converse, samt to meget feminine modeller, der er den perfekte kontrast til mine tit meget maskuline looks.

Jeg tænker at style de hvide hæle med et par oversize jeans, de røde sneakers med en ternet nederdel (som herover) og de blå mules med et sort jakkesæt med cropped bukser. Alt sammen med et par statement sokker, som den fashionista jeg er.

Ellos har et kæmpe udvalg af fantastiske modeller til at få dig igennem efteråret. Om du så er til de flade, de høje eller de helt igennem praktiske.

Du kan se flere af mine favoritter herunder  (Lørdagslur og ost ikke inkluderet).

ikke-navngivet-4

PUMPS | STØVLE | SLIP ON

followwho

6 kommentarer

 • Josefine

  Sikke nogle fine sko du har udvalgt! Men kan dog ikke lade være med at bemærke dine “statement” sokker ;) Hvor har du købt dem henne? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sillewho

   De er fra Vetements, som jeg købte i Paris :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Og her er en rar kommentar: Du gør det virkelig godt! Er tosset med din (selv)ironiske distance til tingene, ar glæde (og ost) klarer det meste og så din ydmyge taknemmelighed til livet. Du inspirerer og gør min blogverden god.
  Kh Signe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eller som min Bff siger: dem der ikke tror de kan købe sig til lykke går ikke i dyre nok sko.
  Hvor kan man hapset de skønne strømper?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sillewho

   Jeg tror, at din BFF og jeg ville have det rigtig dejligt sammen :)

   De er fra Vetements, som jeg købte i Paris.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I WENT TO PARIS AND ALL I GOT WAS THIS EXCESSIVE AMOUNT OF PICTURES