FRA ANGST TIL RO

CHRISTMAS DAYS

P1010085 P1010054 P1010118P1010066 P1010068 P1010076Sweater Wood Wood | Kjole Monki | Sko Céline | Øreringe Céline | REKLAME LINKS

Denne sweater var en af de ting, der stod allerhøjest på min ønskeseddel. Som I nok ved, så har jeg den sorte version af denne, og det er en af mine absolut garderobe favoritter. Derfor var jeg også ovenud lykkelig, da jeg kunne åbne en blød pakke fra min mormor og morfar med denne i. Det er en af disse trøjer, som jeg smider på om morgenen, når vækkeuret er ekstra grusomt, udsigten til en stressende dag ekstra grumt, og vejret ekstra gråt. For min skyld måtte Wood Wood gerne producere ti forskellige farver af denne model, så jeg aldrig behøvede at gå i andet.

Den er faktisk nedsat lige nu (typisk, når juler er omme), så hvis I er fan af den, ligesom jeg selv, så er det nu, I skal slå til.

This sweater was one of my biggest wishes this christmas, so I was thrilled when I opened a soft package with it inside. It is a wardrobe saver, for the grey and dark days, and I wish Wood Wood would make ten different colors of this model. 

followwho

2 kommentarer

  • Phie

    Hej Sille. Hvilke størrelser har du den fine grå og sorte sweater i?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FRA ANGST TIL RO