I ALSO WON

CHRISTMAS DECORATING – MY WAY

c980x729DEER HEAD | DUFTLYS | TÆPPE | LYSKÆDE | MESSING LYSESTAGE | ADVENTSSTAGE | FYRFADSSTAGE | Sponsoreret af Ibob |

Min mor og min mand ELSKER at pynte op til jul. Sådan virkelig. Hvis det stod til dem ville mit hjem være fuldt med nisser hele året rundt. Jeg ved ikke, om det er dette, der har gjort, at jeg har fået et total anti forhold til julepynt, men det har jeg i hvert fald. Jeg har dog lovet ham her hjemme, at der nok skal blive pyntet op, og jeg er derfor gået på jagt efter dekorationer, som jeg kan lide. Overstående fra Ibob er et rigtig godt bud på et tema af julepynt som jeg synes er fint. For mig er det mest julede faktisk lyskæder og stearinlys, og det bliver derfor det, der kommer til at fylde mest. Derudover sætter jeg fokus på dufte, blomster, naturfarver og tæpper. På den måde kan jeg få julens hygge ind i hjemmet, uden at blive kvalt af nisser og røde farver.

Det er måske ikke lige penge til julepynt de fleste studerende har, så derfor GLÆDER det mig, at jeg endnu engang kan udlove en præmie på 20.000 kr. til en heldig læser. Det eneste I skal gøre er at signe op til deres nyhedsbrev HER. God jul!

followwho

6 kommentarer

 • Freya

  Hvilken app bruger du til callager

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine B

  Jeg har det på samme måde i år! Røde ting overalt går virkelig bare imod et æstetisk black’n white rum…
  derimod er det nogle lækre ting du har udvalgt!
  hvem kan sige nej til 20k? Har ihvertfald lige signed up.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sillewho

   Det smadrer lidt hele boliglooket!

   Jeg krydser fingre for dig!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] er så forskelligt hvad folk forbinder med jul og jeg er klart en af dem der er fan. Sillewho fortæller at hun har fået overdosis i hendes barndomshjem og Superheltemor fortæller hvordan der […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I ALSO WON