DO WE GET BETTER WITH AGE?

COME VISIT MY TOILET: MY BEAUTY ROUTINE

Fun fact: Jeg skrev dette indlæg på toilettet!

Min hud har det godt. Måske fordi jeg selv har det godt? Eller måske jeg faktisk er begyndt at pleje den mere? Jeg ved bare, at det i hvert fald ikke er, fordi jeg er begyndt at drikke meget vand, som min mor har sagt til mig i 23 år, at jeg skulle. Det er helt sikkert. Det er også helt sikkert, at jeg dog stadig skal passe på med, hvad jeg putter på min hud. Meget ofte bliver min hud faktisk værre af, at jeg giver den opmærksomhed og smører den ind i en masse produkter. Jeg ved eksempelvis, at min hud har meget bedre af at blive renset med vand end med renseprodukter. Og at jeg skal fugte den ekstremt meget, selvom den ikke virker særlig tør.

Who could have known? Udover alle, der har den mindste forstand på skønhed.

Så jeg tænkte, at jeg ville byde jer velkommen til mit toilet og den ekstremt kedelige hverdagsrutine, jeg har mig. Der er hverken cremer til 2.000 kroner eller olier fra en geishas inderlår (note til selv: undersøg om du kan få fingrene i olier fra en geishas inderlår). Jeg vasker min hud med lunken vand (og afslutter med koldt vand, fordi det fortalte min frisør mig, at jeg skulle gøre til både hud og hår). Så bruger jeg en cleansing mask fra Beauté Pacifique et par gange om ugen efterfulgt af en fugtmaske fra Melissa. Jeg er sikker på, at der er bedre måder at gøre det på, men dette fungerer for mig lige nu. For det er fandens nemt.

Og det er uden tvivl det, der gør forskellen for min hud, og ikke vandet, mor!

Shampoo Living Proof restore | Ansigtscreme La Mer | Parfume Loewe og Zarko Perfume | Cleansing mask Beauté Pacifique | Fugtmaske Melissa

followwho

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DO WE GET BETTER WITH AGE?