IS HAPPINESS A DRESS?

DIAGNOSED WITH A SEVERE SHOPPING DEFICIENCY

saet

INDEHOLDER REKLAME LINKS

Lægen ordinerer et par Prada fjermules og en Loewe statement tee

Symptomer er som følger: Manglende koncentrationsevne, følelse af nedtrykthed, ekstrem fokus på items med fjer samt en altoverskyggende følelse af en snarlig boblen over, hvis postmanden ikke snart ringer på med et to-cifret antal pakker. Alt sammen kendetegn for et voldsomt underskud af shopping.

Aldrig før har min shoppingønskeseddel været nær så lang, som den er lige for tiden: fjerbesatte mules, print-druknede nederdele, juvelbeklædte solbriller, statementbelagte overdele og farvegennemblødte tasker. Og dette er blot et lille udpluk af overskrifterne fra min liste. Jeg har så mange derpå, at selv det kvarte kunne være nok til ti fashionistaer, og mit hoved drejer rundt fra dehydreringen, der er kommet som resultat af den store mængde savl, jeg leverer grundet de nye kollektioner og dertilhørende ønsker.

Alt sammen voldsomme resultater af mit underskud.

Jeg ser ingen anden mulighed end at bukke under for underskuddet, give efter og gøre min krop og mit sind sundt igen: Som det kun kan gøres ved hjælp af befjerede ting fra Prada og farvelade-agtige underdele fra ACNE. Det er alt sammen for mit eget bedste.

Og kan man egentlig sætte en pris på det?

Trøje ACNE STUDIOS | Solbriller Céline | Nederdel ZARA | Sko Prada

followwho

2 kommentarer

 • Mette

  Noget jeg har brugt lidt for lang tid på at tænke over fortiden, er hvorvidt din skrivestil er noget der kommer helt naturligt til dig, eller om det er noget du bruger meget tid på at bearbejde? (Godt arbejde)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sillewho

   Hej Mette,

   Jeg bruger da noget tid på at skrive, men jeg vil sige, at selve min stil kommer naturligt til mig. TaK!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IS HAPPINESS A DRESS?