YEAH, SO I HAD ANXIETY AND WORE A VINTAGE DRESS

DU ER, HVAD DU DRØMMER

SPONSORERET AF VERA&JOHN (ALDERSGRÆNSE 18+)

ikke-navngivet-1-kopier

Et uendeligt skoskab, altoverskyggende ro og en lille artsy studio i Paris er blot få af mine ydmyge drømme

“Hvad drømmer du om?”, spurgte jeg gerne alle på min vej. Hvis det ikke var, fordi det er en kende foruroligende at blive stoppet midt på gaden om aftenen af en fremmed, der er interesseret i dine inderste tanker, eller måske bare en smule upassende at fyre op for store filosofiske spørgsmål i den korte mailkorrespondance med relativt ukendte arbejdspartnere. Men det er nu engang et spørgsmål, der optager mig meget, da det ikke blot leder til at lære andre personer bedre at kende, men også efterlader mig med følelsen af at være inspireret af andre folks ambitioner og ønsker.

(Læs: Jeg spørger egentlig blot om dette, for at kunne stjæle alle andre folks originale tanker og drømme, så jeg selv kan virke ambitiøs, hvis jeg en dag selv står overfor spørgsmålet).

Og det gjorde jeg faktisk i dag. For jeg blev spurgt om, hvad jeg drømmer om. Hvad vil du gerne? Hvad ville du gøre, hvis penge ikke var et problem? (Hvis du nu sidder tilbage med Nik og Jay klassikeren “en dag tilbage” kørende på din indre tankeskærm, så er du ikke alene. Og hvis du ikke gjorde, så gør du nu, og så har jeg bare at sige: Det var så lidt).

Hvad jeg ville gøre?

Jeg indsætter her en spoiler alert og en efterfølgende opkast-pause, da følgende bliver ufattelig meget yoga-tosse-tofu-ud-af-alle-huller-helligt, men jeg drømmer om at finde en ro. Finde en ro i mig selv, i mine omgivelser og en ro i min hverdag. Hvis jeg vandt en helvedes masse penge, så tror jeg, at jeg ville bruge en del af dem på at finde en ro i ikke at skulle bekymre sig om de små ting, der ellers kan fylde: regninger, budgetter og selvfølgelig et voldsomt underskud af sko.

Og så ville jeg rejse til Paris.

For i Paris spredte roen sig i mig, og jeg drømmer om at rejse tilbage. Måske endda købe en lille artsy studio-lejlighed med plads til rødvinssnakke og ostebord. Jeg ville tage dertil med min mand og mine veninder hver måned og minde mig selv om at adoptere den ro, der er over den franske kultur: Det går sgu nok, sagde hun, mens hun røg en cigaret og tyggede på et stykke brie.

Og nå ja, så ville jeg også købe mig et par sko. Eller to. Eller ti.

Hvis du også vil drømme lidt, og måske vinde noget at udleve de drømme for, så kan du lige nu gøre brug af fine velkomsttilbud hos spillesiden Vera&John, ved brug af koden: SW10FS. Når jeg spiller, bliver det gjort for at tage et lille afbræk i denne voksne verden – et lille frirum til kun mig.

Jeg håber, at I tillader jer selv at drømme lidt. Det skulle være så sundt, siger de kloge.

Retningslinjer

Gælder kun nye kunder indtil 01.12.2017.
Gevinster udbetales som bonus med 40x omsætningskrav inden 60 dage.
Tilbuddet kan kun benyttes én gang.
Generelle regler og vilkår er gældende

followwho

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

YEAH, SO I HAD ANXIETY AND WORE A VINTAGE DRESS