I DIDN'T LOVE MY LOOK TODAY

DU VED, DU ER GAMMEL NÅR…

Er du i tvivl om, hvorvidt du har overskredet sidste salgsdato? Så test dig selv her

Du ved, du er gammel når:

du tæller timer til, at klokken bliver 20, så du kan lægge dig til at sove.

højdepunktet på din dag er, når du klokken 19 sætter dig med en stor kop te og dit favoritdokumentarprogram om gamle slotte i Storbritannien.

du bliver nødt til at holde telefonen, når folk vil vise dig noget, før du kan se. Vel og mærke efter du har sat dine briller op i panden.

overvejer at lægge 4% ekstra til side til pension i stedet for at spare op til den der blå Loewe taske.

du er bange for folk i parken. Det kan godt være, at det bare var en otte-årig dreng og hans storesøster, men det var halv dunkelt, han løb hurtigt og du er stadig ikke sikker på, at københavnere ikke allesammen er øksemordere.

du har hørt så mange true crime podcasts, at du tror, at alle københavnere er øksemordere.

du synes, alle børn larmer. Særligt dem i s-toget. Og især dem, der viser livsglæde.

du pludselig mindes ting. Hvornår skete det lige, at de yngre dage pludselig huskes som værende fantastiske? Dengang var jeg bebumset, usikker (mere end nu), ganske afhængig af min folkeskolelærers bekræftelse og røde skinny jeans. Det var ikke fedt. Så hvorfor smager mindet om lunken slavevodka og billig juice pludselig så godt?

du får ondt i ryggen af at sove minimalt forkert. Jeg sov engang en uge i en campingstol på Roskilde Festivalen, men nu har jeg brug for stok, hvis jeg ligger for længe på min ene skulder.

du lægger mærke til, at ting er ubehagelige. Der var engang, hvor g-strenge, skinny jeans og høje, høje hæle var hverdagskost. I dag har jeg lige smidt fire par sokker ud, fordi de strammede lidt under min ankel.

 

followwho

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

I DIDN'T LOVE MY LOOK TODAY