GUIDE TO THE PERFECT SELFIE

EN BLOGGERS VÅDE DRØM

_MG_4482P1010004

(Billede taget af mit nye Olympus E-PL5 med 45 mm f1.8 objektiv)

SPONSORERET AF OLYMPUS

Jeg må ærligt indrømme, at jeg synes det er en smule skræmmende, at mit nye, lille Olympus kamera tager bedre billeder end mit store, dyre spejlreflekskamera.

Kameratasker er ikke lækre, et stort og tungt kamera er ikke lækkert, og dårlige billeder fra små digital kameraer er endnu mindre lækkert. Dilemmaet har Olympus løst med deres E-PL5 kamera – som er mit nye hjertebarn. Et hjertebarn, der er småt nok til, at det kan være et mit andet hjertebarn (Min Chanel taske). I kan slet ikke begribe, hvor glad jeg er for, at jeg kan tage så gode billeder og samtidig have kameraet med i min smukke taske.

Når man køber kameraet, så følger der et standardobjektiv med, som i sig selv er rigtig godt. Dog er 45 mm f 1.8 objektivet ideelt til at skabe den ekstra slørede baggrund som jeg ELSKER. Hvis I følger svenske eller norske blogs, så er der meget stor sandsynlighed for, at de tager deres billeder med dette kamera. Det er nemlig en bloggerfavorit i Sverige og Norge – og jeg spår, at det også bliver en dansk.

Det er ligeledes dette kamera, som jeg bruger til at tage billeder til Cover.dk med. I kan se resultatet her og her. Jeg kan love for, at min chef og resten af kontoret er meget begejstrede for dette kamera. Jeg har, uden pis, dette kamera med overtalt. Udover at tage perfekte billeder til mit forbrug, så er det simpelthen så fint.

Kameraet kan købes i flere forskellige farver her

followwho

32 kommentarer

 • T

  Må man være så fræk og spørge hvad du har givet for det? Jeg er selv interesseret i at skifte mit SLR ud til noget i den her stil. Hvis du ikke vil opgive pris, vil du så evt fortælle hvor man får den bedste deal? tak
  :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sillewho

   Du må i hvert fald godt være fræk og spørge om det!
   – Du kan trykke ind på linket som jeg har sat ind i bunden, og så kan du såmænd se pris derinde, samt købe det. Hvis du leder efter noget at skifte dit kamera ud med, så kan jeg 1000% anbefale dette.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Hvilket spejlrefleks kamera har du? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Ej, hvor er det cool!
  Kan det også filme? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg har længe ledt efter et godt kamera, måske det skulle være sådan et.. Hmmm

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sillewho

   Jeg kan med hele mit hjerte anbefale det her. Jeg har efterhånden haft det et stykke tid, og det er simpelthen det bedste, der er sket for mig længe.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Ørsted Larsen

  Mit objektiv er lige gået i stykker, så søger et nyt. MEN det her lyder super godt – og så det at det ikke fylder så meget!

  Må jeg spørger om det sådan kan tage billeder hurtigt efter hinanden. Husker fra mit alm. digitale kamera (en del år siden) – det tog en evighed før man kunne tage et billede igen efter lige at have taget et..

  Love your blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sillewho

   Man kan klikke lige så hurtigt som med et spejlrefleks (i hvert fald mit)
   Man behøver ikke vente bare fordi billedet kommer op. Det er SÅ fucking godt det kamera.

   Tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie Ørsted Larsen

   Fedt! Tror jeg bliver nød til at eje sådan et

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • sillewho

   Jeg kan i hvert fald ikke undvære mit!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Måske et dumt spørgsmål, men det objektiv du har til salg, dur vel også til et Canon EOS 400D, ikke? Der er jo ikke så mange oplysninger om objektivet på din tictail, men jeg går ud fra at det er et Canon EF-50mm f/1.8 linse, og hvordan er standen på det? :)
  Håber det er ok med spørgsmålene! ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sillewho

   Selvfølgelig er det okay med spørgsmålene!

   Det er nemlig et Canon objektiv, og standen er så fin. Jeg har faktisk ikke haft det særlig længe, og har brugt det meget lidt, da jeg oftest får taget billeder af andre. Du skal være meget velkommen til at komme og se/prøve det, hvis du kan komme til Næstved eller Hovedbanegården.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Er kameraet en gave fra wupti eller har du selv betalt de 2999 kr for det? Det fremgår ikke klart ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sillewho

   Som der står er indlægget sponsoreret, men jeg burde nok skrive, at det er sponsporeret af Olympus ikke wupti :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Var lige lidt bagud på din blog, så har lige været de sidste indlæg igennem nu og jeg har fuldstændig forelsket mig i kameraet. Inde på wupti.com synes jeg bare ikke der står noget om at der er objektivet med? Det objektiv som du siger der kommer med, kan man godt nøjes med den – og hvor stor er den?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sillewho

   Jeg er ret sikker på, at standard objektivet er med. Det skulle være meget mærkelig, hvis det ikke var.

   Jeg ville ikke kunne nøjes med standardobjektivet, men det er et rigtig godt objektiv, som faktisk også, med lidt øvelse, kan lave den slørede baggrund DOG på ingen måde ligesom med det ekstra. Standardobjektivet er større end det ekstra jeg har, men jeg kan stadig have det, sammen med kameraet, i min taske.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie

   Så lige med det samme efter jeg havde sendt kommentaren, at der stod der var 14-42mm objektiv med, ups… Okay så længe det kan være i din taske er det vel ikke så slemt. Tak for hjælpen, den skal hjem til mig med det samme jeg for solgt min Nikon d3200! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lene

   Hej Amalie,

   Hvis du kigger på overskriften inde på Wupti så står der med 14-42 mm objektiv eller 14-42 OG 50-150 mm objektiv i overskriften på produktet, så der står faktisk hvad du får med, så er det bare med at finde ud af hvilket objektiv man mest får brug for. Jeg har selv bestilt et dobbelt kit i sort, det er så fedt det kamera! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Hej Lene.
  Nu spørger jeg måske dumt.. Men hvad er et dobbelt kit? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lene

   Hej Amalie,

   Det betyder bare at der medfølger 2 stk objektive sammen med kameraet, tror jeg. :) De plejer altid at skrive kit hvis der medfølger ekstra objektiv, så jeg gætter på at når de skriver dobbelt så er det fordi det er 2 som følger med. :)

   Jeg bestilte med 2, fordi jeg gerne vil have lidt at skifte imellem når det kommer til motiver tæt på og langt væk :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Hvis du kører på auto på spejlreflekskameraet er det klart at du kan tage mindst lige så gode billeder med et digitalkamera :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sillewho

   Jeg kører ikke auto.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Olympus-kameraet (og mange andre lignende kameraer) har samme teknologi som et spejlreflekskamera, det mangler bare spejlet (sagt af min foto-nørdede far). Derfor tager det ligeså gode billeder. :-)
   Man bliver overrasket over hvor god kvalitet man kan få digitalkameraer i, i dag.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • sillewho

   God nørdet far!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Er vild med de billeder du har taget for cover med kameraret her: http://cover.dk/blog/pa-besog-hos-polhem/#12. Brugte du det ekstra objektiv fra dobbelt kittet eller kun kameraret? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sillewho

   Tak! Jeg brugte det ekstra objektiv (det der står skrevet under billedet) :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • OKAY! Det er jo helt genialt til hverdag, til rejsen, til festival… Det må afprøves! KVADRATISK (næsten), PRAKTISK, SMART!! ;)

  https://jegerannemette.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sillewho

   SÅ enig! Det er også det første billede jeg nogensinde skal have med på ferie. Det er simpelthen min lille baby!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julia M.

  Kan ikke komme ind på det link, hvor du har købt dit kamera :(

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GUIDE TO THE PERFECT SELFIE