OFF THE GRID - ON THE RUN

FEEL BAD ABOUT YOURSELF? HERE’S TEN THINGS I DID THIS WEEK #12

Selvom solen skinner, kan du stadig have det skod. I såfald: her er ti ting, jeg har gjort i denne uge

Solen skinner fra en skyfri himmel, men det betyder ikke, at du ikke stadig kan have det skod over dig selv. Måske har du kigget på dine vinterblege ben og indset, at du ingenlunde kan bevæge dig ud i nederdel uden at repræsentere en meget reel fare for at blænde bilister og dermed resultere i uheld? Måske er kroppen lidt mere klar på kage og joggingbukser end bikini og belfies?

Måske er det hele bare noget lort.

Men husk på, at selvom du måske ikke er det mest ufedtede solbrilleglas i bunken, så har du ikke indledt et nærmest stalking-agtigt forhold til en potentiel udlejer eller fået det usunde behov for at høre Morgan Freemans stemme for at kunne falde i søvn.

Jeg fik i dag taget outfitbilleder i min nye, smukke, silkeagtige vintage nederdel, men måtte skrotte dem alle, da jeg lignede én, der var gravid i sjette måned. Jeg beskyldte stoffets fald og lysets ligeledes, men inderst inde ved jeg godt, at det er den unaturligt store mængde junk og kage, jeg har spist de sidste uger, der ligger til grunde, samt de mormor agtige trusser, der sidder oppe under min navle

Jeg kan kun falde i søvn, når jeg ser dokumentarserier om eksistentielle spørgsmål eller om videnskab og universet. Pt. er det Morgan Freemans stemme og tanker om Gud, der luller mig i søvn. Mærkværdigt? Åh ja. Nødvendigt? Åh ja endnu mere.

Jeg så Oggy og kakerlakkerne den anden aften. Længe. Alt for længe. Og jeg nød det. Alt for meget.

Da jeg lå og så aftenens dokumentarserie, fandt jeg mig selv i ekstremt grineflip, da jeg for mig selv fik råbt: “det er sgu da tamponer!”, da en illustration viste nogle af jordens første livstegn. Jeg var alene. Og jeg grinte længe.

Jeg rystede røv igennem Netto, fordi jeg havde fundet min gamle bamsedragt, der bare føles så god at have på, når man ikke har undertøj på. Det lufter alle de rigtige steder.

Undskyld til den unge ekspedient, der måtte se det.

Jeg har forelsket mig i en lejlighed. Det har resulteret i beskeder af nærmest roman-agtig længde til udlejeren.

Hvem vil ikke gerne udleje sin lejlighed til en desperat, pushy og meget velskreven ung kvinde?

Jeg satte min alarm, så jeg kunne se Sister Wives på TLC. For sådan et menneske er jeg åbenbart blevet.

Jeg måtte stå op midt om natten for at skifte sengetøj, fordi jeg kom til at tænke på de tampon-lignende små dyr, og at de kravlede i min seng.

Jeg bildte mig selv ind, at jeg ikke havde spildt to dage på sofaen foran fjernsynet, fordi jeg havde set dokumentarer. Og dokumentarer bliver man klog af.

Særligt den der om Vogue.

Jeg overvejede ganske seriøst at indlede et forhold til en kvindelige sælger fra Holstebro, for at få hende til at bringe det der drømme magasinstativ til Sjælland under påskuddet om, at vi skulle mødes. Kærlighed eller venskab? What ever gets you here.

LÆS DE ANDRE 11 INDLÆG I KATEGORIEN TEN THINGS

followwho

6 kommentarer

 • S

  Jeg står kun tidligt op om morgenen, så jeg kan se the real housewives of beverly hills. Jeg synes bare der er noget befriende i at se damer på min mors alder, opføre sig som opmærksomhedskrævende teenagere!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sillewho

   Det er så fucking godt det program… Men kun Beverly Hills, jeg gider ikke se de andre.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du skriver så jeg bliver både forpustet, henrykt, sørgmodig, underholdt, opmuntret og pirret på samme tid. Din skrivestil er unik ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sillewho

   Jeg blev simpelthen så dumt stolt og glad over denne kommentar. Mange, mange tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  https://www.facebook.com/heidi.bisgaard.33?hc_ref=NEWSFEED

  Hende her har lige slået en lejlighed op på hendes væg.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OFF THE GRID - ON THE RUN