23 SUITS ME

FEEL BAD ABOUT YOURSELF? HERE’S TEN THINGS I DID THIS WEEK #14

Gulerod i næse og nær-døds-oplevelse i busk. Her er ti ting, jeg har gjort, der burde få dig til at have det bedre med dig selv

Så sidder vi her igen: med krummer i bh’en, chokolade i mundvigen (og alle andre steder) og med gulerod og finger i næsen. “Vi” er i virkeligheden bare indtil videre en meget lille eksklusiv klub bestående af udelukkende mig… men hvis du nu heller ikke føler dig som den vådeste hval i bassinet, så inviterer jeg dig med i min klub og til at læse videre i teksten herunder, hvor jeg gennemgår ti ting, jeg har gjort i denne uge.

Jeg blev væk i en skov. Nærmere bestemt en busk. Fordi 1: jeg var ude for at nyde naturen, og 2: der var en kat, som jeg ville kæle. Jeg var i et kort øjeblik ganske overbevist om, at jeg skulle dø der. Eller i hvert fald aflyse mit møde med a-kassen.

Jeg brugte i går aftes på at kæmpe med at få gulerod ud af næsen. Jeg lærte to ting af dette. 1: Du skal ikke glo på din telefon, mens du spiser, så du får mad galt i halsen og dermed hoster gulerod ud i næsen. 2: Der er federe ting i verden at bruge sin tid på, end at pudse grøntsager ud af kropsåbninger.

Jeg har købt en sofa, der ikke kan komme ind i lejligheden… Var det dumt? Ja. Burde jeg have undersøgt det inden? Ja. Er jeg pisse ked af, at jeg skal af med verdens smukkeste sofa? Fuck ja. Håber jeg, at I vil kigge forbi og købe den her? Ja, ja, ja.

Jeg har ændret min kostpyramide til at bestå af 88% kulhydrater, 10% chokolade og 2% grøntsager i næse. Jeg vender tilbage med information om, hvorvidt denne kost fungerer.

Min kat og jeg er begyndt at holde i hånd, når vi sover. Jeg kan ikke helt understrege nok, hvor usundt et tæt forhold vi har fået.

Min kærlighed for dokumentarer har taget overhånd i denne tid, hvor jeg endnu søger deltidsarbejde (hint, hint, I kan læse mere her), i går stod den på Chanel vs. Schiaparelli, Mysteriet om Mona Lise og Tales of Irish Castles. I aften bliver det Origins of China og noget om kvindelige kunstnere tror jeg.

Jeg er stadig indehaver af de mest voldsomme humørsvingninger, når det kommer til mit syn på alt det, der sker for tiden. I det ene øjeblik er jeg sikker på, at alt kommer til at gå fuldstændig åndssvagt fabelagtigt, og at jeg kommer til at opnå alt det, jeg drømmer om. I det næste sekund overvejer jeg, om jeg mon kan få en karriere som kattevisker og/eller grøntsagssniffer, fordi jeg ikke kan blive til noget andet, og alt vil gå galt.

Jeg er begyndt at spørge folk med børn om, hvordan de sover og spiser. Altså børnene. Jeg er åbenbart blevet sådan et menneske, der interesserer sig for sådan noget… Om jeg selv har børn? Nej, nej, bare en unaturlig interesse i dit barns spisevaner.

Jeg overvejede rent faktisk at sætte et par unger i verden, da jeg forleden var til konfirmation og så, hvor mange penge han fik. Indtil jeg blev fortalt, at forældrene ikke har ret til børnenes penge… Hvad er meningen så med at få dem?

Jeg har ikke haft rigtige bukser på i en uge. I det mindste har jeg det, der kører for mig i mit liv.

LÆS MINE TIDLIGERE TEN THINGS I DID INDLÆG HERHERHERHERHERHERHERHERHERHER OG HER 

followwho

4 kommentarer

 • Anna

  Aaah. Som en oase i en ørken af dårlig samvittighed dukker det her indlæg op. Tak fordi jeg kunne bruge dine oplevelser som motivation til at blive færdige.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sillewho

   Beskrivelsen “en oase i en ørken af dårlig samvittighed” er nok på top tre af bedste, jeg nogensinde har modtaget. Den bærer jeg med stolthed :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Det er altså også absurd, hvor mange penge konfirmander får. Hvad skal en 13 årig med 10k+? JEG HAR MERE BRUG FOR DE PENGE NU END DENGANG!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

23 SUITS ME