I Ate, Laughed And Dreamt My Way Through This Week

FEEL BAD ABOUT YOURSELF? HERE’S TEN THINGS I DID THIS WEEK #15

Har du dummet dig i denne uge? Det tænkte jeg nok. Og jeg er her for at få dig til at have det bedre

Med mine struttende bryster, perfekte Instagramprofil og voldsomt lækre røv i Levis jeans kunne det sagtens tyde på, at jeg har det perfekte liv. Og selvom jeg i sandhed vælter mig i Kitkats og dybe tekster, så er jeg rent faktisk ikke den smarte modeblogger med det fantastiske liv, som I måske kunne tro, jeg er.

Who could have known?

Jeg falder faktisk oftere på røven over mine egne tanker (samt i rent bogstaveligt forstand) samt gør dumme ting, som fashionistaer bare slet ikke burde gøre. Måske er det derfor, at jeg ikke er mere kendt? Jeg ved ikke, hvad årsagen er, men herunder har jeg i hvert fald samlet nogle af disse førnævnte dumme ting, som jeg har gjort i denne sidste uge. For det kan godt være, at du ikke er den mest skarptandede vampyr i Twilight sagaen, men i det mindste er du ikke en rødhovedet, katastrofetænkende provinstøs.

Jeg har formået at blive solbrændt udelukkende i ansigtet. Det er som sådan ikke noget nyt, da jeg hver sommer stikker min Adrien Brody lignende næse frem, og lader den forbrænde. Dette værende på trods af faktor 50 i tykt lag, som var jeg tysk familiefar på sommerferie. Jeg har udvidet mine talenter og har nu også forbrændt mig i hårgrænsen. Hvis man skal gøre noget, så kan man lige så godt gøre det med stil. Resten af kroppen bibeholdes selvfølgelig porcelænshvid og nærmest gennemsigtig – representing DK from the day I was born.

Jeg har rygeost og skyr stående i køleskabet, der snart er så gammelt, at det burde oprette en pensionsopsparing. Jeg overvejer at tage det med til min bedstevenindes snart et-årige datter, så hun har en ældre legekammerat, der kan lære hende noget om livet.

Jeg har fået bildt mig selv ind, at jeg fik taget min sidste p-pille i denne måned i går i stedet for søndag. Jeg ved ikke, om det er rigtigt, eller om det bare er mig selv, der har bildt mig det ind (jeg plejer normalt at være fanatisk med at få taget dem), og jeg er nu efterladt pivvågen med tanken om, hvad jeg skal gøre, når jeg ikke kan sove lur om lørdagen, fordi jeg nu skal føde ti børn lige om lidt. Tror jeg på, at det er sandt? Jeps. Overreagerer jeg lidt? Ja.

Velkommen til min fucking verden.

Jeg filmede, da der kørte mange politibiler forbi på gaden forleden. Om det var ægte provins og voldsomt kikset? Åh ja. Og som jeg hang ud af vinduet og straks ringede til både min mormor og mor for at fortælle om, hvad der skete, dvælede jeg lidt ved, om jeg mon bare burde flytte tilbage til provinsen, hvor jeg hører til, og føde de ti børn, som jeg selvfølgelig er gravid med, fordi jeg måske glemte en pille i en dag.

Jeg har fået tre myggestik lige på røven. Jeg bliver altid voldsomt angrebet af myg, og har faktisk engang taget noget medicin for det. Efter at have siddet ude i går i cirka ti minutter, er mine ben nu overfyldt med stik og min røv endnu mere. Jeg vælger at tro på, at det er rent tilfældigt, at de har placeret sig der og ikke grundet det faktum, at det er et ganske stort område at bide i. Hvis du ser mig på gaden, mens jeg klør mig på mindre hellige steder, så er det altså kun, fordi jeg har insektgift i røven.

I hvert fald de fleste gange.

Jeg savnede min mor så meget forleden, at jeg rendte rundt i røven på hende. Lad os lige understrege dette: Jeg savnede hende, mens jeg var sammen med hende. Hvad er det lige, der er galt med mig?

Jeg har stadig ondt i mine bryster efter at have nevet dem, så de struttede, mens jeg gik på gaden. Så det mærkeligere ud, at jeg gik der og hev i dem, end hvis jeg bare havde ladet dem hænge? Ja. Var det det værd? Under ingen omstændigheder nej.

Jeg lagde en telefonsvarebesked til min udlejer, fordi jeg endnu ikke har fået min nøgle til vores kælderrum. Jeg formulerede ekstremt hårde sætninger som: “Er du ikke sød at få sørget for den nøgle? Nu har jeg efterhånden boet her længe… Tak”. Ja, man skal i sandhed ikke fucke med mig.

Efterfølgende sendte jeg ham en mail om, at jeg ikke håber, at han blev sur over min besked, eller at jeg var for hård. Jeg mente det jo ikke sådan.

Jeg har brugt ugen på at bilde mig selv ind, at jeg er grimmere, tykkere, dårligere og mindre værd end mine veninder, samt overvejet om jeg mon burde boycutte dem alle sammen for at få det bedre med mig selv. Fordi hvad har man ellers at bruge sin uge til? Og er der egentlig noget sjovere end at isolere sig og dræbe sit eget selvværd?

Jeg kan i hvert fald ikke komme på det.

Jeg har pustet støv hen i det ene hjørne af min lejlighed, fordi jeg ikke orker at støvsuge. Lad os lige i et øjeblik dvæle lidt ved, hvor meget energi det tager at puste støv koncentreret hen i et hjørne i forhold til bare at hente den fucking støvsuger, der nu har fast plads to meter fra, hvor jeg sidder (Note til selv: Er jeg alt, hvad der er galt med den senmoderne generation?).

LÆS MINE TIDLIGERE TEN THINGS I DID INDLÆG HERHERHERHERHERHERHERHERHERHERHER OG HER

followwho

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I Ate, Laughed And Dreamt My Way Through This Week