I AM LIKE RED WINE: THE EXPENSIVE NON-GAS STATION KIND

FEEL BAD ABOUT YOURSELF? HERE’S TEN THINGS I DID THIS WEEK #2

Eksem på ballerne, skræk over egne kropsvæsker samt en voldsom stolthed over en decideret ulækker reference til et litterært mesterværk. Har du det bedre med dig selv nu?

Har din risengrød smagt lidt mindre julet den sidste uge? Har dine pebernødder været en anelse mere tørre at tygge i? Har “Last Christmas” allermest lyt som noget, der burde være blevet tilbage sidste jul? Har du kigget dig selv i spejlet og haft det skide dårligt med dig selv?

Jeg ved hvorfor. Fordi jeg ikke har været her. Fordi din daglige dosis Who har været taget fra dig, og efterladt var du med en masse overflødig tid, som du kunne bruge på alt muligt klogt og praktisk. Du har haft tid til at læse noget, du egentlig blev klogere af. Gøre rent derhjemme. Få købt de sidste julegaver. Men det er nu alligevel som om, der manglede noget, ikke sandt? For udover den store mængde tid jeg har givet dig i gave, så var du ligeledes efterladt med et hul, der hvor du før havde en kikset blogger at berolige dig ved. En person, der kunne bekræfte dig i, at selvom du måske ikke er den sejeste person i verden, så er du i det mindste ikke lige blevet så overrasket over din egen menstruation, at du overvejede at ringe til lægen ude fra toilettet.

Her er ti ting, jeg har gjort i denne uge, der burde få dig til at få det bedre med dig selv.

Forleden googlede jeg hvilken uddannelse Sherlock Holmes havde, og om man kunne tage den samme i vore tid. Jeg ville ønske, at jeg kunne skyde skylden på ekstrem bachelortræthed eller manglende viden om, at Holmes er en fiktiv figur, men jeg er bare virkelig fanatisk Sherlock Holmes fan og vil virkelig gerne være detektiv. Sådan virkelig gerne.

Jeg løb hjem fra træning, fordi jeg var sikker på, at der var et monster efter mig. Ikke sådan et realistisk forbryder-ubehagelig-skurk-monster, men en full blown horn-i-panden-løbende-på-alle-fire-og-med-hale-monster.

Jeg sluttede mit meget sunde måltid (på en ekstrem sund dag) bestående af salat og vand af med to pizzaer og en hel pose pebernødder.

Jeg blev så overrasket over min menstruation og styrken på denne, at jeg overvejede at ringe til vagtlægen, fordi det lignede en fucking warzone. Jeg besluttede mig for, at jeg som 22-årig kvinde nok burde være vant til tante Røds besøg, pakkede telefonen væk og valgte i stedet at skrive oplevelsen ned på min telefon, hvis jeg nu rent faktisk skulle ende med at dø af det. For så kan Holmes finde frem til, hvad der er sket.

A study in scarlet part 2 

Jeg tog lige en kage, fordi jeg var så stolt over ovenstående reference, der var så fucking spot-on, at jeg overvejer, om jeg eventuelt kan sende den ind et eller andet sted for at modtage en pris.

Jeg gik tidligere fra et vigtigt møde, så jeg kunne nå at købe donuts med hjem til mig selv og spise alle seks, før min kæreste kom hjem.

Jeg brugte cirka en halv time på at redde de dreadlock-lignende knuder ud af mit hår, der har siddet der i cirka halvanden uge grundet manglende hårvask, ikke-eksisterende hårbørstning og en fast frisure jeg kalder: The she has no control over her life. 

Jeg har stadig ikke ordnet væsken i min grøntsagskuffe, og jeg er ret sikker på, at jeg enten snart bliver anholdt for at være indehaver af et biokemisk våben eller bliver angrebet af det førnævnte monster, der er vokset ud af førnævnte væske i grøntsagskuffe.

Jeg har fået en form for eksem over mine baller, og jeg kan ikke finde ud af, om det er grundet absolut indelukkethed i forbindelse med projektskrivning, om det er grundet manglende bad som følge af førnævnte projektskrivning, om det er grundet tidligere nævnt mad i sengen, der nu endelig smider sit aftryk på mig i form af andet end dyb, dyb skam eller om det er min krops måde at give udtryk for den ekstreme angst over det voksenliv, jeg står overfor, som jeg oplever lige nu.

Jeg kørte mine fingre blidt henover min computerskærm, hvor min opgave stod på, da det gik op for mig, at dette muligvis var den sidste opgave, jeg nogensinde kommer til at skrive. Jeg kæmpede voldsomt for at holde tårerne inde, som jeg sad der midt i Studenterhuset.

Feel better?

LÆS SIDSTE OMGANG AF TI TING JEG GJORDE LIGE HER 

followwho

16 kommentarer

 • Du gør mig altid glad med disse indlæg. For ehm. Jeg kender godt det med mindre glamourøse øjeblikke, hvilket affødte indlægget her tidligere på ugen: http://venterpaavin.blogspot.dk/2016/12/jeg-fler-mig-ualmindelig-lidt-stolt-nar.html

  Har dog forsøgt at opveje bloggercoolness idag, ved at have lavet “fraklip fra sidste uge” indlæg og undladt en hel del interne fotos, der ville bevidne om en del mere uflatterende sider.

  Det der ying og yang må vel fakes, når det ikke er at finde i den virkelige verden, right? *indsæt selvretfærdig, men rødkindet smiley*

  – A

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine H.

  Haha, lige hvad jeg havde brug for at læse på sådan en mørk, kold og opgaveskrivende aften, hvor humøret ikke just er højt. God aften til dig Sille!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sillewho

   Jeg er glad for, at jeg kunne hjælpe lidt. Held og lykke med opgaven! God aften.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Du er genial, Sille. Husk at vær sød mod dig selv! Forresten en total fed skjorte du fik hapset dig der – som du bærer pisse godt. God mandag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg elsker dig for at skrive det her. Du er sådan cirkus den eneste blogger, der formår at være ærlig på så hudløs og skidesjov en måde. og så virker det ikke engang påtaget.

  håber vi møder hinanden ude i det journalistiske minefelt engang.

  ps du er ikke den eneste med balleksem. eller udefinérbare safter i grøntssagskuffen (har for øvrigt konkluderet at det er kombinationen af stramt spandextøj fra fitten og manglende bade. den med ballerne, altså. og ja, i know. jeg er også lidt superklam)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sillewho

   Jeg er simpelthen bare så glad for din kommentar. Både for din ros, men også grundet det faktum, at jeg ikke er den eneste med mærkelige væsker og balleeksem. Så er vi i det mindste to i denne klamme båd.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Ja! Jeg har savnet dig og dine skriblerier helt vildt!😊 Dejligt du tilbage og tak for endnu et godt indlæg👌🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sillewho

   Det er mig, der takker! Og det er mig, der har savnet jer helt vildt <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Er vild med din grøntsagsskuffe- primært fordi min er ligesådan!! Men at være indehaver af et biokemisk våben, er heller ikke sådan at kimse af.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg griner helt uhørt pinligt højt! Du er så fantastisk skøn og herlig, Sille. Den humor, skriveevner og skarpe pen skal nok få dig steder hen!

  Velkommen tilbage og glædelig jul :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  JEG ELSKER DIG – sagt på den der helt hetero måde! Jeg skulle læse det højt for min veninde, men hun endte med at sidde og se spørgende for mig, fordi jeg skralgrinede hele vejen igennem! Du er fantastisk i din måde at være blogger på, og jeg ønsker mig allerede den bog du forhåbentligt laver med alle dine skriblerier i!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sillewho

   Haha, jeg er fandeme glad for, at du kan lide det! Og at du ikke kunne læse det op for din veninde, fordi du grinte så meget, må være den største kompliment! Jeg lover at sende et underskrevet eksemplar, hvis jeg nogensinde får lov at skrive en bog :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I AM LIKE RED WINE: THE EXPENSIVE NON-GAS STATION KIND