EITHER A LITTLE TOO MUCH OR DRESSED IN A TEDDY SUIT

FEEL BAD ABOUT YOURSELF? HERE’S TEN THINGS I DID THIS WEEK #3

Min dyne ligner et Pollock maleri grundet alt det sovs, jeg har spildt

Dine mange gaver ligger i en bunke inde i stuen. Julemaden ligger stadig tungt i maven. Og du ligger forhåbentlig under din dyne, hvor din lækre røv skal være placeret hele dagen. Måske har du lidt dårlig samvittighed over, at du vist nok fik drukket sovs direkte fra skålen i går. Du føler dig måske ikke som det fedeste menneske, efter du sparkede din lillebror i maven for at sikre dig, at du kom først hen til gaverne.

Måske snød du en anelse med mandlen, var?

Men jeg her for at hjælpe. For at sprede glæde, som det julemirakel jeg er. Jeg er her for at tage den dårlige fornemmelse, du er indehaver af, og smide den af helvede til sammen med gavepapiret og slankekuren. Her er ti ting, jeg har gjort over den sidste tid, der forhåbenligt kan få dig til at have det bedre med dig selv.

You are welcome. Og glædelig jul.

Da jeg kom hjem klokken 01.00 i går, helt ekstrem fuld af mad, besluttede min kæreste og jeg mig for at skulle have en lille aftensnack bestående af det mad, som vi havde fået med hjem i fuldstændig overdreven mængde. Her snakker jeg ikke et lille stykke and eller en enkel brunkartoffel. Jeg snakker to overfyldte tallerkner af and, medister, flæskesteg, hvide og brune kartofler, rødkål og SOVS.

Jeg spiste op. Og spiste derefter fine chokolader i sengen, indtil jeg faldt i søvn med – bogstavelig talt – chokolade i munden.

Det er ikke for sjovt, at de kalder mig modebloggeren i byen.

Da jeg vågnede i morges gik det op for mig, at min dyne lignede et Pollock maleri grundet alt det sovs, jeg havde spildt. I shit you not; det ligner et gerningssted. Hvornår vasker jeg det, spørger I.

Ikke foreløbig, svarer jeg.

Jeg har i de sidste par dage set mere Price og Blomsterberg, end jeg har set nyheder. Og eftersom der ikke er særlig mange afsnit af disse, har det betydet, at jeg har set genudsendelser af de samme to programmer. Mange gange.

Som i rigtig, rigtig mange gange.

Jeg er ret sikker på, at der går nogle dage, før min familie vil snakke med mig igen. Jeg er normalt den værste person juleaften, når det kommer til gaver, men i går var det vist endnu værre. Jeg fik rørt, talt og kigget på alle gaverne (som altid), og jeg brugte vist mere tid nede på gulvet ved gaverne, end jeg gjorde ved bordet.

Der er fotografisk bevis indsat herunder. Mest af alt for min mormors skyld, der hårdnakket holdt på, at jeg var nødt til at dele sandheden omkring min afhængighed. Billedet er ikke opsat.

Forleden aften sendte jeg min kæreste ned efter toiletpapir, fordi vi var løbet tør. Cirka halvandet minut efter fandt jeg mig selv siddende på toilettet, fanget. Jeg havde meget spontant glemt, at vi ikke var indehaver af det remedie, der kunne slippe mig fri, så jeg endte med at sidde på toilettet en god 15 minutters tid.

Bright side: Jeg nåede virkelig langt i Farm Heroes Saga i det kvarter.

Jeg sad nøgen – og foroverbøjet – i sofaen og spise chilipeanuts. Jeg tabte én. Den røg ned i de hellige haller. Jeg børstede hånden af, søgte efter den, og spiste den.

Jeg var nødt til at ryste min kat i går, efter den havde ligget på min mave. Jeg havde spist småkager, og da jeg var færdig, gik det op for mig, at der var flere krummer i hendes pels, end der var småkager i min mave.

Jeg blev så sur på præsten, der stod for julegudstjenesten, at jeg sprang køen over og gik lige forbi hende uden at give hende hånden. Jeg er ret sikker på, at jeg i dag falder over en brændende busk eller bliver ramt af en eller andet guddommelig straf a la et lynnedslag eller mindre end 100 likes på et billede på Instagram.

Her til morgen prøvede jeg et par bukser, som jeg havde ønsket mig og fik i går. De er simpelthen  pæne, men jeg var måske en smule optimistisk mht. størrelsen, jeg skrev på ønskeseddel. Bevares, de kunne komme op – efter jeg havde hoppet rundt i hele lejligheden – men de kunne ikke lukkes. Som i overhovedet ikke. Og da jeg skulle have dem af, måtte jeg smide mig på sengen og få min kæreste til at trække dem af. Det var måske heller ikke optimalt at prøve dem med kæmpe boxershorts under og en sovsemave, der var på størrelse med en gravids.

De er blevet mine nye målbukser: Jeg skal kunne lukke dem i løbet af 2017.

Jeg har i dag planlagt at iklæde mig min nye, orange hættetrøje, bar røv og gribe en ske i hånden, så jeg kan spise risalamande hele dagen, kun afbrudt af en tre timers lur i ny og næ. Måske iklæder jeg mig også mine nye Gucci solbriller og læderstøvler.

Fordi, I ved; Jeg er en clazzy lady.

LÆS MINE TIDLIGERE TEN THINGS I DID INDLÆG HER OG HER

followwho

14 kommentarer

 • Sophie

  Fantastisk sjovt indlæg. Sad og grinte hele veje igennem. :-D Og hey kombinationen af orange hættetrøje og gucci shades vil da vi da gerne se på bloggen. Det lyder sejt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sillewho

   Jeg er rigtig glad for, at du kan lide det :)
   Det kan være, at jeg skal skifte den bare røv ud med noget andet, inden jeg deler looket med jer :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Hellige haller?! I love it! Du har lige reddet min morgen.. ahem, så eftermiddag da.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Hvor er din orange hættetrøje fra ?? :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Du er altså en sjov en! Hvorfor blev du sur på præsten? :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sillewho

   :D Der var ikke rigtig nogen grund til, at jeg blev sur. Jeg synes bare, at der var en af hendes udtalelser, der var upassende, men jeg tror bare, at det er mig, der er lidt overfølsom på det specifikke punkt :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Du er den sødeste og jeg håber du havd den bedste jul ❤️ Får vi en gave update, monstro?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sillewho

   Du er den sødeste <3 Jeg kommer i hvert fald til at vise mange af de ting, jeg har fået, eftersom det er tøj og fodtøj, men der kommer ikke til at være et decideret gaveindlæg :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Kirstine Leth Vemmelund

  Elsker det. Men bedre har jeg det nu ikke. Kan krydse af ved stort set alle tingene og flere til. Wuhu.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde

  Jeg tror ikke helt jeg forstår den der med bukserne. Og det her er virkelig sagt med al kærlighed i tankerne. Men hvis du kæmper lidt med at finde balancen i forhold til vægttab og sundhed, er det så ikke bedre at fokusere på følelsen i kroppen i stedet for en bestemt størrelse bukser? Du er simpelthen så fin og har tabt dig så meget. Jeg husker også noget med at du havde købt en underdel i str. 36. Er du ikke ganske sund, fin og lige som du skal være nu så? Der er selvfølgelig ikke nødvendigvis noget i vejen med at have mere specifikke mål af den slags, men det virker til at du er nået dertil hvor det mere er balance frem for vægttab, der skal i fokus?
  KNUS

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sillewho

   Jeg synes bare, at bukserne er virkelig pæne, og jeg vil gerne gå med dem :)

   Men jeg sætter alligevel stor pris på din kommentar, der er meget god og vigtig! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EITHER A LITTLE TOO MUCH OR DRESSED IN A TEDDY SUIT