FEM EFTERÅRSTYPER (UNDERRUBRIK: SÅDAN OVERLEVER DU SÆSONSKIFTET)

FEELING ALL KINDS OF CUTE

INDEHOLDER REKLAME LINK

Hun er fandeme velsmurt

Der er ganske mange stunder, hvor jeg ikke lige føler mig som den mest velsmurte bolle hos Emmerys. Faktisk er jeg utrolig talentfuld indenfor faget at køre min egen selvtillid ned – om det så omhandler udseende eller skriveevne. I går var jeg dog ikke blot den mest velsmurte bolle, men også den mest velklædte.

Jeg svarede til en bolle med virkelig god, mellemlagret ost.

Jeg var nemlig iklædt min nye blazer fra Jacquemus, og selvom man ikke må sige det om sig selv, så ser jeg forbandet godt ud i den. Den er simpel, men så alligevel overhovedet ikke, og jeg finder den både komplimenterende, kunstnerisk og smuk. Sammen med mine vintage jeans og mine nye lyserøde sko fra Céline, og der er ikke en finger at sætte på mig.

Jeg prøvede ellers. Det er jeg nemlig så god til.

JEANS Levi’s (alternativ) | BLAZER Jacquemus | SKO Céline

followwho

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FEM EFTERÅRSTYPER (UNDERRUBRIK: SÅDAN OVERLEVER DU SÆSONSKIFTET)