SUNDAY ON A PINK CLOUD

FLATS 4-LIFE

ikke-navngivet-1-kopier

Tættere på jorden = hurtigere ved pizzastedet

Det kører ærlig talt meget godt for mit sko-game for tiden. Jeg har investeret i par, der får det til at kilde helt nede i maven samt gør det ekstremt svært ikke at hoppe rundt nøgen i min lejlighed iført kun disse. Hvis det ikke var for min underbo, så lavede jeg ikke andet. Fællesnævneren for disse par er dog, at de har høj hæl. Dette er ganske fint på kontoret og til kortere stunder, men passer ikke ligefrem sammen med min forkærlighed for bevægelsesfrihed og det der pizzaria, der ikke leverer.

Så derfor har jeg indledt jagten efter de flade par, der kan gøre mig lige så lykkelig som de farverige labaner, der står på min reol lige nu. De skal være flade og gerne lidt skøre – hvilket ved nærmere eftertanke er en ganske god beskrivelse på undertegnede også.

Mine øjne kigger imod Marni, Balenciaga, Céline og Nike, men jeg tager meget gerne imod ideer og tips fra jer derude også. Hvad er det fedeste par flade sko derude lige nu?

REKLAME LINKS Sneakers Marni | Slippers ACNE Studios | Sneakers Nike

followwho

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUNDAY ON A PINK CLOUD