MODEN OVERSAT

FOLLOW MY FEET

Skærmbillede 2015-03-14 kl. 17.20.37

SPONSORERET INDLÆG

Velkommen til en dag i mine fodspor! Eller rettere skrevet: velkommen til en dag, hvor I følger mine fødder. Lyder det mærkeligt? Ja, nok lidt. Det er month of the feet, og jeg er skarpt igang med at få mine fødder lige så skønne som dem på overstående billede (Forhåbentligt). Jeg er nemlig igang med at teste Scholl Velvet Smooth, der er et professionelt pedicure sæt, der giver smukkere og blødere fødder, til de skal pakkes ud af vinterstøvlerne. Kom med og læs lidt om min dag!

P1010001 Soldaten tager afsted hjemmefra omkring klokken syv, og jeg ligger som regel og bobler en del længere (Ja, man burde være blogger ikke?). Klokken ni tænder jeg computeren (og fjernsynet, der er nemlig Dr. Phil) og bruger det første stykke tid på at tjekke mails, tal og skrive indlæg, i sengen. P1010010Herefter er der som regel et godt stykke tid, der bliver brugt på at have tøjkrise. Heldigvis kan jeg som blogger, affærdige tidspilden som research.

unnamedk Lidt shopping skal der også være tid til, og siden dagen her står i føddernes tegn, så bestiller jeg et par sandaler hjem fra Walking.asom jeg længe har tænkt over at købe. Jeg tænker, at de vil være helt perfekte til forår og sommer, og vil give et mærkværdigt pift til et helt simpelt look. Og så vil mine nye negle og toptunede fødder se fandens godt ud i pels. P1010003P1010044Jeg var så heldig at bruge min middag på at få ordnet fødder og hænder hos Dollface, og jeg fik lavet den fineste og bedste shellac jeg nogensinde har oplevet. Jeg må dog indrømme, at dette billede ikke helt viser den afslapning og eksklusive atmosfære jeg oplevede. Det ligner nærmere, at mine fødder har været til tandlæge (og jeg fik faktisk at vide, at mine negle godt kunne trænge til bøjle. I kid you not).

P1010005Jeg er ikke stolt at mine fødder, og de bliver faktisk kun lukket ud derhjemme, når jeg tøffer rundt og arbejder. For jeg nyder virkelig at have dem fri, særligt i det lune forår. Dog vil jeg sige, at efter jeg har fået ordnet både fødder med Scholl og fået lavet shellac, så oplever jeg en helt anden frihed og lyst til at have bare fødder. Og så hjælper min lille tattoo smiley jo også lidt på det fine, synes jeg. Meget af min dag bliver brugt på at arbejde derhjemme, svare på mails, planlægge indlæg og kampagner.

P1010022Min mand er hjemme, og som altid er han interesseret i de ting jeg får tilsendt og tester. Og som den drengerøv han er, skal han selvfølgelig lege med maskinen, der er elektronisk og siger lyde (og som kan kilde under kærestens fødder, hvis man rammer det rigtige sted). Jeg klager dog ikke, for jeg kan for anden gang på dagen få ordnet fødder. I am happy.

followwho

8 kommentarer

 • Karen Strand

  Shit de pis-tøfler der er jo alt for lækre! Sådan et par må vidst ryge min vej med det samme… Uhh lækre sommer fødder i sigte! :heart_eyes:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Dine fødder er jo vildt flotte – dem skal du da bare lufte!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sillewho

   Du er sød! Jeg er også lidt mere sikker efter at være blevet forkælet :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er vild med, at du har en smiley tatoveret på din fod.<3

  http://satinawandel.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Jeg har faktisk haft bøjle på min storetå, så mærkeligt nok, kan man godt få bøjle på tæerne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sillewho

   Jamen jeg skal også have det – jeg havde bare aldrig hørt om det før!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MODEN OVERSAT