FEEL BAD ABOUT YOURSELF? HERE'S TEN THINGS I DID THIS WEEK #14

FOR MY NEW HOME

Jeg trækker vejret dybt i fjorten minutter og drømmer om indretning, før jeg finder på noget nyt at bekymre mig om

I dag har jeg skrevet under på lejekontrakten på en fin lejlighed på Østerbro, som jeg flytter ind i den 15. maj. Det har krævet uendelige timer på boligsider og på kanten af ulovlig stalking af ejendomsadministrationsfirmaer og udlejere. Jeg er helt igennem vildt glad, selvom det endnu virker helt uvirkeligt, og jeg spår, at jeg ikke kommer til at kunne slappe helt af, før jeg slår røven i sofaen den 15. maj.

En sofa som jeg ikke rigtig har fundet endnu…

Jeg tillader mig at springe den lange, humoristiske og fantastiske tekst, som jeg ellers skriver, (som det uforståeligt talentfulde individ jeg er) over, for i stedet blot at dvæle lidt ved boliglykken, som jeg befinder mig i. Jeg kan nu lade de hede indretningsdrømme gå i gang med de medfølgende kreative juicers flyden.

Jeg beklager den vulgære drejning, dette stykke pludselig tog.

Jeg drømmer om moderne elementer blandet med farverige, sjove items. Femininitet og storbyliv, læder og kunst, lys, liv og luksus. Allerhøjest på listen står sofa, bordet fra ILVA, garderobestativ fra Metro, den lyse vase fra Giacomo Alessi og to barstole fra Arne Jacobsen. Og nå ja, så et par fuldstændig fantastiske solbriller, som ikke har noget med bolig at gøre, men som fortjener at få en plads alligevel, fordi de er så skønne og indbegrebet af den person, som jeg gerne vil være, når jeg flytter til København.

Altså, sådan helt cool og overskudsagtig.

Men da jeg nok må vente lidt med at få alle ovenstående ønsker i hus (pun intended), vil jeg komme med et andet ønske: Ønsket om at blive tippet om jeres favorit sted at søge inspiration, når det kommer til indretning og design. Wepshop? Blog? Instagram? Eller noget helt andet. Bring it.

Så sætter jeg mig lige tilbage og trækker vejret dybt for første gang i lang tid. Indtil næste bekymring viser sig om cirka fjorten minutter.

SOLBRILLER FOLK & FRAME | BORD ILVA | VASER Giacomo Alessi AT THE APARTMENT | LÆNESTOL BOLIA | CUBE IKON KØBENHAVN | BODY SCRUB AESOP

followwho

16 kommentarer

 • Cecilie

  Ej!! Hvor lækkert at det endelig gav pote! Skal du bo alene eller har du dig en roomie?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sillewho

   Min kæreste er hjemme i weekenderne de første par måneder, men ellers bor jeg alene :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg plejer at søge inspiration på blogs (homesickblog) og Instagram – men særligt også pinterest når det gælder indretning :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg bruger tumblr som kæmpe inspiration, og at scrolle igennem min egen (egoistisk nok), giver mig altid kæmpe inspiration ifh. farver og stil. Og så fordi den er så gammel, er der bare uendeligt med sjove billeder. fuckbloggers.tumblr.com

  Og kæmpe tillykke. Jeg har lige fået fremleje et halvt år, også på Østerbro. Bolighelvede er for vanvittigt i København.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Tillykke, Sille!
  Østerbro er sgu en dejlig del af byen. Håber du falder godt til. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Åh hvor er det godt, at det endelig lykkes for dig. Du fortjener det sgu.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Ellers så kan du kigge på Houzz. Der er meget inspiration at finde. Eller det synes jeg i hvert fald :) Og tillykke med lejligheden. Her er dejligt på Østerbro!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Tillykke Sille! Østerbro er et dejligt sted. Jeg har selv boet der, og elsker Østerbrogade, sidegaderne dertil samt kastellet! Det skal du nok blive glad for. Hvor stor er lejligheden? Glæder mig til en roomtour ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasha

  du er mere end velkommen til at dele tips ;)
  Vil du måske dele hvilket ejendomsadministrationsfirma der gav pote? Jeg er hjemløs om lidt, og har virkelig brug for alt den hjælp jeg kan finde.
  ps: tillykke! :D det må give en fantastisk ro.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FEEL BAD ABOUT YOURSELF? HERE'S TEN THINGS I DID THIS WEEK #14