NEW SHEETS? I'LL TAKE POINTY BOOTS AND GUCCI SUNGLASSES INSTEAD

GAMBLING ON ME

image1 image2

Kandidat, job eller bare en fucking stor satsning på mig selv?

Forleden brugte jeg min aften i barmen af fantastiske kvinder til den fineste Harry Potter themed fødsesldagsfest. Selve temaet har egentlig ingen betydning for denne tekst, men jeg tænkte, at det var passende at gøre jer bare en kende misundelige på min lørdag aften. Og som til alle andre sociale arrangementer i disse måneder, faldt snakken på, hvad der skal ske, når jeg har afleveret min bachelor den 20. december. Dét og så på mine nye smarte øreringe, der heller ikke har noget at gøre med teksten, men som bare er virkelig pæne.

Skal jeg læse kandidaten med det samme? Skal jeg finde mig et arbejde? Skal jeg arbejde som journalist? Hvad fanden skal du egentlig, Sille?

Og mit svar kom prompte og sikkert; Jeg skal Sillewho. Jeg skal ikke læse kandidat, jeg skal ikke arbejde som journalist. Jeg skal satse på mig selv – i hvert fald for en stund. Som jeg skriver dette, bobler det i min frugtfyldte mave, for det virker pludselig så virkeligt. Det virker pludselig så seriøst. Hvad hvis det ikke lykkedes?

Men hvad fanden, hvis det nu gør?

Jeg besluttede mig for nogle måneder siden, at jeg var nødt til at give det en chance. Jeg er nødt til at spille på mig selv. Jeg er 22 år gammel og brænder for noget, som jeg aldrig har oplevet det før.

Jeg er nødt til at give det en chance.

Jeg er nødt til at finde ud af, hvad fanden Sillewho egentlig har i sig. Jeg er nødt til at finde ud af, om jeg kan leve af det, jeg elsker. Jeg er nødt til at finde ud af, om jeg kan opnå min drøm. Og så er jeg i særdeleshed nødt til at holde fast i den mavefornemmelse, der lige nu fylder mig: En fornemmelse af, at det hele nok skal gå.

Og selv hvis det ikke gør, så går det nok alligevel.

Som jeg sad der og kiggede ind i min smukke og støttende venindes øjne, mødte jeg intet andet end forsikring om, at dette selvfølgelig er noget, jeg er nødt til at gøre. For hvordan fanden skal jeg ellers vide, om det kunne virke? Jeg er nødt til at spille på mig selv. Mens jeg stadig med nogenlunde smag i munden kan spørge mine forældre, om jeg kan komme forbi og spise aftensmad, fordi jeg ikke har råd til selv at handle ind. Mens jeg stadig kan få lov at lave alle de dumme fejl, inden det går ud over børn, vovse og huslån.

Mens jeg stadig drømmer om det.

For jeg drømmer oprigtigt om det. Jeg drømmer om, at jeg altid kan have lov til at være så glad, som jeg er for Sillewho. At jeg kunne få lov til at udvikle hende. Udvikle mig selv.

Jeg er fandeme nødt til at springe ud i det.

Så den 20. december afleverer jeg min bachelor og tager imod en udfordring. En udfordring om ikke at lade frygten overtage, men i stedet gøre mit absolut ypperst for at opnå mine drømme. Og hvis ikke det lykkedes, så bliver mit svar på, hvad jeg så egentlig laver, når du spørger mig ved næste sociale arrangement, at jeg er jobsøgende eller bare pisse forvirret.

Men så har jeg i det mindste satset på mig selv. Og det bliver jeg nødt til.

ØRERINGE GINA TRICOT | HÆTTETRØJE H&M | BLAZER ASOS

followwho

19 kommentarer

 • Charlotte J.

  Du er så pisse sej Sille, og en kæmpe inspiration! Det er da helt sikkert at du skal satse på dig selv og SilleWho, og vi står ved din side igennem det hele!
  Bort set fra det så 1. ja man blev lige pisse misundelig på din lørdag aften og 2. dine øreringe er også helt fantastisk fine!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sillewho

   Hvor er jeg bare vanvittig glad for at læse denne besked, Charlotte. Helt åndssvagt meget. Tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Do it Sille. Vi er mange der hepper på dig.<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • CarolineC

  Hvor er du sej! Jeg er sikker på, du kommer til at klare dig rigtig godt. Alt held og lykke herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Du bliver nødt til at skrive hvor tøjet er fra, når du bærer det så voldsomt pænt!! og hvilken str. er blazeren ift. hoodien? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sillewho

   Det har jeg også gjort – det står i bunden 😜 den er størrelse 38

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sillewholikeren

  Jeg ved du kan.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Årh hvor godt Sille!
  Jeg kunne forestille mig, at det er lidt svært for dig, at skulle på dybt vand. I alle de år som jeg har fulgt dig, har du virket til, at lave meget sikre træk.
  Du virkede aldrig rigtig glad for din uddannelse, lidt som om du blot skulle igennem det for at kunne blive modejournalist, men da du var frivillig hos Cover, fandt du jo ud af, at det alligevel ikke var det, som du skulle.
  Så hvorfor skulle du så fortsætte den uddannelse, når nu du allerede er den bedste modejournalist her?
  Jeg er sikker på, at alle dine læsere vil give dig fuld support.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sillewho

   Kære Sophie,

   Det er lidt uhyggeligt, at du kender mig så godt uden egentlig at kende mig. Du har fuldstændig gennemskuet mig, og det er helt mærkeligt at se min person, skrevet ud i den besked. Men jeg er oprigtigt glad for det – jeg er virkelig beæret over, at du skriver så rosende om mig. Så rosende og ærligt. Du har virkelig givet mig noget at tænke over og et smil på læben. Så tusind tak. Virkelig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alfie

  Det kan du og det skal du <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Paps

  Du skal da bare give den gas min egen. Selvom jeg nok er det bedste eksempel på, at det aldrig er for sent at uddanne sig, så giver det bedst mening at forfølge dine drømme mens du er ung, stærk og forholdsvis uafhængig. Udover dine mange søde følgere, veninder og kollegaer nok skal bakke dig op, så ved du jo også at du aldrig kommer til at mangle mad i maven og tøj på kroppen, sålænge mor og jeg er her. Så hold snuden i sporet og fokus på dine drømme, så skal det nok lykkes. Dine læsere forventer også at få lov til at følge med i din udvikling og det viser du dem bedst ved at gå all in. Du har rigtig mange bag dig. ❤️ JEG ved du kan.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sillewho

   Du er simpelthen bare den bedste, paps. Du forstår slet ikke, hvor meget jeg sætter pris på den besked <3 Jeg elsker dig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Hej Sille
  Øreringene er nemlig pisse fede! Men er lidt forvirret. Er de fra H&M eller Mango?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sillewho

   Forstår godt, at du er forvirret. De er hverken fra H&M eller Mango, de er fra Gina Tricot. Jeg har tænkt på noget andet, da jeg skrev det ned…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Astrid

   Hej Sille
   Tak for svar. Jeg har også tænkt på noget andet, da jeg skrev H&M, for jeg mente Gina Tricot.
   God aften til dig:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW SHEETS? I'LL TAKE POINTY BOOTS AND GUCCI SUNGLASSES INSTEAD