20% OFF EVERYTHING AT ASOS

GAVEINSPIRATION PART TO – DESENIO

P1010007SPONSORERET INDLÆG 

Så er det tid til anden del af min gave-inspirations-givning. Denne gang er det plakater, der er i fokus. Det er en lidt anderledes og fin gaveidé, som kan passe til både stue, kontor og børneværelset – så der burde være lidt for en hver smag (og prisklasse). Desenio har virkelig mange forskellige slags, og det er i god kvalitet, da det er trykt på premium papir, så det er ikke blot et rynket stykke papir, du vil modtage.

Jeg elsker nordisk og simpelt design, og jeg ville elske at fylde lejligheden med en masse (dyre) møbler i lækkert dansk design. Da jeg sagtens kan skyde en hvid pil efter det, så har jeg valgt at fylde væggene med det i stedet. Disse to plakater er simpelthen så enkle og smukke, og jeg nyder at have dem hængende over min sofa. Der er rigtig mange forskellige plakater med design møbler og grafiske plakater hos Desenio, så hvis I ikke lige kan lide de to, jeg har valgt, så er der alts flere at vælge imellem.

Hvis I gerne vil købe plakater til jer selv, eller som gave, men mangler noget inspiration, så kan I kigge efter inspiration på deres hjemmeside. Hvor man kan se plakaterne stylet.

Hvis ideen om at købe plakater som julegave har ramt jer, så er det nu I skal slå til. Der er nemlig 15% rabat at få i dag, da det er Black Friday. Koden er BLACK FRIDAY!
P1010015

 

followwho

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20% OFF EVERYTHING AT ASOS