PLAYING DRESS UP

GIANT THINGS ARE HAPPENING

Fantastiske ting, dårlige ting og en fold i buksen, der vidner om en glæde ved at se jer

Der sker kæmpe ting i mit liv lige for tiden. Hoveddrejende, altomvæltende, hvadfandensketederligeder ting. Og det har mine sidste dage båret præg af, hvorfor jeg også kun har været sporadisk at finde på de ellers så voldbrugte sociale medier. Det var et nødvendigt fravær. Og det var ligeså nødvendigt at springe i mit mest afslappede sæt her til aften, gå mod Nørrebro for at spise Bugotto på Grød – der btw, er min nye afhængighed – og nu er det i særdeleshed nødvendigt at spise jordbær i sengen med min mand til en god film.

Jeg glæder mig til at dele de store ting med jer. Det er en helt mærkelig følelse, at jeg ikke har gjort det endnu: I er min virtuelle familie, og jeg vil dele det gode som det dårlige med jer. Og i denne omgang er der faktisk lidt af begge dele. Det helt utænkeligt fantastiske og det ret så nederen. Men det er jo sådan livet er.

Jeg deler det fantastiske med jer i morgen, for jeg kan sådan set bare ikke vente længere. Det glæder jeg mig til. Indtil da kan I se dagens look, der byder på nye solbriller og en fold i bukserne, der kunne tyde på, at jeg bare er ekstremt glad for at se jer.

Hvilket jeg i særdeleshed også er.

Bukser Levi’s | Bluse Gestuz | Sneakers ASICS | Solbriller Céline

followwho

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

PLAYING DRESS UP