PINK ELEPHANTS AND BIG ASSES

GIVE ME A BLAZER AND SOME MASCARA AND I CAN RULE THE WORLD

P1010034P1010011 P1010014 P1010016 P1010022

INDEHOLDER REKLAME LINK

Giv mig en skarp blazer, og jeg føler mig som den smarteste pige på havnen.

Da jeg forleden havde brugt en lille halv time i stolen hos Kirstine fra Elle på at få sat hår og lagt makeup til et photoshoot, følte jeg mig så fantastisk feminin og ganske enkelt skide smuk. Det er måske ganske forventeligt efter en sådan session, men for én, der normalt står på første række, når ingen make-up og maskulin påklædning giver koncert, var det faktisk en overraskelse, at sådan en omgang krigsmaling kunne give mig en følelse af at være den smarteste pige på havnen.

Det kan muligvis også have noget at gøre med, at min mor rendte rundt og filmede mig som en stolt og meget ny filmstuderende hele dagen.

Og som jeg sad der og studerede og beundrede mit nye ansigt, mens jeg mentalt besluttede mig for, at sådan her, sådan skulle jeg se ud hver dag, fik jeg kigget ned af mig selv. Og der, hængende over mine skuldre, fandt jeg den egentlige forklaring på, hvorfor jeg havde det så godt med mig selv:

Det lækreste suit jeg nogensinde har været iklædt. Og det mest maskuline af slagsen.

Jeg var slet ikke rykket bagerst i koncertsalen, jeg var tværtimod kravlet helt op på scenen, smidt mine trusser i hovedet på sangeren maskulin påklædning og havde kastet mig om halsen på guitaristen pæn makeup. Og mens jeg blev trukket af scenen gik det op for mig, at de to komplimenterede hinanden perfekt og skabte utroligt sød musik.

Jeg blev endnu engang mindet om, at vi skal gå i vores kærestes, fædres, brødres og venners garderober for at fremhæve det allersmukkeste i vores kvindelighed. Eller endnu bedre: Gå efter kollektionerne, der er skabt til os, men med klare reference til det maskuline univers. Boyfriend jeans, jakkesæt, statement t-shirts og skjorter.

Og så gerne en virkelig talentfuld makeup artist, der kan give dit ansigt et pift Kardashian med på vejen.

Makeuppen fik mig i et kort øjeblik til at tro, at jeg skulle gøre mig selv meget mere feminin, for at føle mig rigtig sexet. Men det er ikke femininiteten, der får mig til at føle mig som en bedre version af mig. Det er kontrasterne. Fremhævelsen af mig selv igennem brug af både maskuliniteten og femininiteten. De komplimenterer sgu hinanden så skide smukt.

Nøjagtig som min mand og jeg selv. Jeg snerrer, han ignorerer. Jeg stresser, han krammer. Han er vred, jeg kysser. Blazere er skarp, makeuppen er blød. Jeg vil hverken være bange for at dyppe mit ansigt lidt i countouring og mascara eller at iklæde min krop et helt igennem maskulint sæt.

Hver for sig, men allerhelst sammen.

REKLAME LINK Kjole Monki | Blazer H&M Studio (i butikkerne i september) | Sneakers Nike | Øreringe H&M | Solbriller Céline

followwho

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PINK ELEPHANTS AND BIG ASSES