SALE SET WITH A LITTLE EXTRA

GRÅ, MANDIG OG EN NY FAVORIT

P1010007 P1010015 P1010018

INDEHOLDER REKLAME LINKS: FRAKKE Magasin | JEANS H&M | KJOLE Monki | SKO ASOS

Denne frakke forkælede min kære mormor mig med, og det er allerede en klar favorit hos mig. Siden jeg desværre solgte en lignende version fra Filippa K, har jeg ærgret mig bittert, og det er derfor et par glade skuldre, der nu kan svøbe sig i denne skarptskårne, herreinspirerede favorit. Det er en jakke, der kan opgradere et kedeligt look (og I ved hvordan jeg elsker items med sådan et talent), og den er faktisk varm nok til, at jeg allerede kan tage den i brug nu.

Den er på udsalg til en rigtig fin pris her, og der er også en sort version som I kan se her.

followwho

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SALE SET WITH A LITTLE EXTRA