THE COUCH

HARD ROCK OPENING

Facade_2134SPONSORERET INDLÆG

I morgen hopper jeg i mine gamle læderbukser (der skal muligvis lidt smørelse til), og smutter afsted til åbning af den nye Hard Rock Café på Rådhuspladsen. Ja, hun kan faktisk godt komme ud af døren, når der er lovning om store, fede burgere og rock n’ roll stemning.

Mit første besøg på en Hard Rock Café var i Madrid, hvor jeg var afsted med en af mine gamle gymnasiekammerater. Efter en uge med intensiv druk, var det som at smage på et lille stykke af himlen, og siden da har stedet haft en ret fin betydning for mig.

I morgen klokken 17, starter eventet, hvor jeg vil være at finde (højest sandsynligt med burger i hele ansigtet og et dertilhørende smil). Der vil være gratis adgang og happy hour i baren, og klokken 18.30 vil Lydmor indtage stedet, og give koncert – meget i ånd med Hard Rocks nye stil, hvor der kommer til at være fokus på live koncerter og DJ’s.

Jeg håber virkelig på at se jer, og når I kommer forbi, så kom hen og sig hej. Jeg skal nok lægge burgeren ned i mellemtiden! I kan se lidt mere om eventet, og melde jer til her.

Bar_2059 Wall_2070 1

 

followwho

2 kommentarer

  • Hvis jeg nu lover dig smil og søde mennesker, kan vi så også få dit ansigt at se til Recenseventet i WoodWood på fredag?

    Onsdags-aften-kys fra Recens

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE COUCH