RAT POISON, PARKING LOTS AND STREET STYLE: FASHION WEEK FOR THE COMMON PEOPLE

HATE IS SO 2018

REKLAME FOR BIANCO 

Her er en liste over tre ting, du kan lave i stedet for at hade på andre

I en tid, hvor der sættes fokus på kropspositivitet, gender equality, kampen mod racisme og politisk uretfærdighed, er der så stadig plads til fuldt udviklet had til andre? På nettet er der. For sammen med (de alt for mange, styr dig lige engang) billeder af din ferie til Bali, avokadomadder og kampen for retfærdighed, findes der nemlig stadig en altoverskyggende had til… ja, til alt.

Er du for tynd? Er du for tyk? Er du for mørk? Er du for kvinde? Er du for højtråbende? Er du for….. alt.

Så skal du høre for det. Så sent som forleden blev jeg omtalt som en hæmoride på nettet, og selvom jeg sætter pris på den yderst farverige og originale beskrivelse, så undrer det mig stadig, at vi som mennesker har plads til at omtale hinanden sådan. Og fordi det undrer mig, har jeg sammensat en liste af tre ting, som du kan lave i stedet for at hade på andre på nettet. For det kunne jo være, at det reelt set var årsagen til, at folk bruger tid på at hade hinanden:

De ved simpelthen ikke, hvad de ellers skal bruge tiden på.

1 Tag i svømmehallen. Det er ikke blot ekstremt god motion, men det er også voldsomt hyggeligt, og det giver dig mulighed for at bonde med Bente fra Lyngby, der også er ude at svømme i dag. Og ved du, hvad der er fedt? Sauna. Og i saunaen har du faktisk slet ikke tid til at skrive til den unge blogger på Instagram, at hun skal få sig et rigtigt arbejde. Win win.

2 Har du hørt om Netflix? Hvis ikke, så kan jeg fortælle dig, at det er et sted, hvor man kan slå rigtig meget tid ihjel. Altså rigtig meget. Det er faktisk lidt voldsomt, hvor meget tid man kan slå ihjel. Så i stedet for at skrive en ubehagelig kommentar til hende reality stjernen på Facebook, så kunne du jo rent faktisk gå i gang med første sæson af The Crown.

3 Kig indad. Vi ved det godt: Du har mere styr på dit liv end os andre. Det er bare et faktum. Og det er faktisk udelukkende dig, der har ret i måden, du lever dit liv på. Det har vi accepteret. Men kunne du ikke tænke dig at prøve – bare engang imellem – at kigge indad? Bare lidt. Måske finder du noget interessant.

 3a Ja, don’t hate me, men jeg tilføjede altså et ekstra punkt, selvom jeg sagde, at der kun var tre. Men som den sidste tilføjelse til listen, er der et lille tip til dig, der har tendens til had: Oppe i det ene hjørne af din skærm, er der et lille rødt kryds, der virker sådan, at hvis du trykker på det, så lukker vinduet simpelthen ned, og du er lynhurtig sluppet for, hvad end der så var på din skærm. Hvis du anvender din telefon, kan du eventuelt kontakte mig, og jeg skal informere dig om, hvordan du gør her.

Bianco sætter med sin nye kampagne fokus på det at hate på nettet, og jeg føler en kæmpe stolthed over at være en del af deres kampagne. For lige nu er der så forfærdeligt mange ting, der ikke er rare i verden. Skal vi ikke prøve at gøre vores for at være rare ved hinanden?

Hvad vil du tilføje til min liste over ting, man kan lave i stedet for at hade?


curves

 

tre

followwho

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RAT POISON, PARKING LOTS AND STREET STYLE: FASHION WEEK FOR THE COMMON PEOPLE