GRÅ, MANDIG OG EN NY FAVORIT

HAVE SOME DAMN FUN, WILL YOU

Ikke-navngivet-1

INDEHOLDER REKLAME LINKS: LOAFERS Gucci | SOLBRILLER Céline | JEANS Topshop | SNEAKERS Billi Bi | T-SHIRT Marc Jacobs | SANDALER Gucci | LÆBESTIFT L’Oréal

Med mine solbriller, mit hår og nu også mit tøj: jeg har lyst til at have det lidt mere… sjovt. For en modeblogger at være må jeg nok erkende, at jeg har en ret kedelig stil, og over den sidste uges tid har jeg haft en trang til at være lidt mere farverig og festlig i mit look. Hermed ikke sagt, at det behøver at blive fjollet, eller at min kærlighed for det monokrome skandinaviske look nogensinde forsvinder, men jeg tror, at jeg vil lade min farvelyst vinde en smule, og måske hoppe i et par glimmersko. Er det ikke noget med, at ens humør også bliver påvirket af ens tøj? Jeg kunne godt bruge lidt glimmer på hjernen.

For at få lidt mere fest i klæderne lader jeg inspirere mig at fashionistaer som Leandra Medine og Pernille Teisbæk, der på hver deres måde, og i forskellig grad, har lidt skæve elementer i deres stil. Personligt vil jeg lade mig inspirere i forhold til tilbehør, og tilsætte vilde sko eller enkelte items i et ellers simpelt sæt. Jeg tror, at kontrasten vil være rigtig fin, uden det bliver fjollet. Eksempelvis de gyldne sandaler til et par cropped, blå jeans og en simpel hvid t-shirt. Hvad tænker I – kunne I forestille jer at skifte jeres hvide sneakers ud med et par farverige hæle, for at skabe lidt mere fest i hverdagen?

followwho

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GRÅ, MANDIG OG EN NY FAVORIT