Ready To Change Every Morning

How To Be Old And Look Cool As Fuck

INDEHOLDER REKLAME LINKS

Ja, overskriften er i sandheden tyvstjålet fra Manrepellers tekst om foamrollere. For er alderdommen og god udstrækning i virkeligheden ikke det samme? (Nej, det er det ikke)

Da jeg i går vraltede halvblind hjem fra indre by med en dundrende hovedpine og det ene øje lukket efter at have brugt små syv timer foran min computerskærm, tænkte jeg for mig selv, at jeg nok skulle huske at lukke skærmen lidt ned fra tid til anden.

Det var en fredelig time, før jeg igen fandt mig selv foran skærmen for at tjekke mail, lave collager og skrive åndssvage tekster.

Så da jeg her til morgen vågnede op med det samme tunge hoved, som jeg forventer mange af jer københavnere gør i morgen, tænkte jeg egentlig ikke videre over det: Jeg havde nok bare arbejdet for meget. Jeg fik dog alligevel trukket mig selv afsted til optiker, for jeg er i sandhed den største hypokonder i dette kongerige, og hvis der er den mindste risiko for, at der kan være noget galt med mig, så er jeg både overbevist om, at jeg rent faktisk fejler netop dette, og er allerede halvvejs på vej til lægen. På trods af mit pessimistiske sind blev jeg dog alligevel overrasket, da jeg fik optikerens dom:

Du skal have læsebriller. Og det skal være nu.

Mens jeg skeptisk formulerede, at jeg altså var blevet synstjekket for kun et år siden, forsatte hun med at levere yderligere spadestik til min grav med deklarationen: Det kan sagtens komme med alderen.

23 år på vej til 84. Åbenbart.

Men da jeg så småt var kommet mig over tøsesurheden over at være blevet indirekte kaldt for gammel, besluttede jeg mig for, at jeg ville bruge denne nye situation som en mulighed – for briller kan være så fucking seje! Og nu har jeg mulighed for at få det bedste af begge verdener (siger hun til sig selv, mens hun snøfter og tørrer næsen med sin gammeldameklud, der ligger i hendes lomme).

Jeg havde i sandhed ikke regnet med, at i dag skulle være dagen, hvor jeg skulle have briller, men når det nu ikke kan være anderledes, vil jeg omfavne det og rocke looket. Hell, hvorfor ikke tage det hele vejen? Nu er vi engang så heldige, at vi lever i et samfund, hvor genier som Alessandro Michele har givet os mulighed for at dyrke gammeldamelooket med stil. Og da mit allerstørste crush lige nu rent faktisk er Gucci, er brillerne nok ligefrem sendt fra himlen. For ved I, hvad er passer skide godt til flagrende silkenederdele, farverige cardigans, loafers med pailletter og all over granny chicness?

Jeps, et par gyldne aviator læsebriller.

Så mit opryk i den næste alderskategori er faktisk skide trendy, og hvor er det dog fedt, når livet lige ordner sig sådan. Hvis du nu også er ved at blive gammel – om du skal have læsebriller eller ej – så kan du herover se en guide til, hvordan du kan være gammel og være cool as fuck. Det skal selvfølgelig være gammel på den smarte Gucci måde. Tænk i farverige nuancer som rød, gul og grøn, bland forskellige materialer som tung uld og helt let transparent stof, byg lag på lag og leg med silhuetter.

Sættet skal selvfølgelig toppes af med et par smarte sko, så du ikke ved et uheld bliver gennet ind i seniorbussen.

Nu vil jeg pudse mine briller og drømme om den røde kjole fra Baum Und Pferdgarten, inden jeg skal i seng klokken 19.30 og se Matador. Og så vil jeg nyde, at mit hoved allerede føles lidt lettere. For det er sådan set det vigtigste.

Efter at være Gucci-gammelsmart altså.

REKLAME LINKS Kjole Baum Und Pferdgarten | Jakke Mango | Sko Miu Miu | Briller Topshop | Taske Loewe

followwho

4 kommentarer

 • Caro

  Okay.
  1. du skriver rigtig gode, fine, sjove tekster.
  2. En brille-dame sagde engang til mig “du skal nok ikke tage de helt sorte, de fremhæver blot hvor bleg du er”. What? Hertil skal det siges at jeg absolut altid er den mest tanned af mine veninder :-) Det er sgu nok bare sådan de er! Brille-damerne altså.
  3. Kl. er 20 og der er distortion i byen. Alligevel sidder jeg alene hjemme, har drukket 4/5 flaske vin og er igang med mit 4. afsnit matador i træk.
  Konklusion: you’re not alone <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sillewho

   Den her besked gjorde mig gladere, end den burde have gjort <3

   Kærlighed fra denne sengeliggende, TV-stirrende, brilledame-kritiseret kvinde tilbage til dig (Y)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Sille! Hvor er hårbåndet som du havde på inde på instastory igår fra? Det er fandme fint! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ready To Change Every Morning