Shit to do, while you are sitting in a café and your phone doesn’t have any battery

I AM NOT SAYING THAT THIS IS A PERFECT OUTFIT, BUT… COME ON

Jeg siger ikke, at jeg er den mest cool knallert i bageriet. Det siger ovenstående billeder fint for mig

De skarpeste jeans, den skønneste jakke, den blødeste rullekrave, de mest cool sneakers, den smukkeste taske og de mest grineren solbriller: Need I say more?

I går var jeg iklædt et outfit bestående af nogle af mine absolut favorititems lige nu, og jeg følte mig helt igennem fantastisk tilpas. Måske havde det også noget at gøre med italiensk middag, mine ubeskrivelige kvinder og så den der lyserøde drink, som jeg egentlig følte mig for sej og voksen til at drikke til at starte med, men efter to fandt jeg mig selv slikke isterningerne for at få fat i hindbærerne i bunden.

(Editor’s note: Hindbær, bedre kendt som sprut).

Det var en helt igennem skøn tirsdag i et helt igennem skønt look. Jeg fandt jakken i I blame Lulu på Frederiksberg, og jeg har sjældent fået flere komplimenter for noget item, end jeg har fået for denne. Jeg er helt igennem forelsket i det humoristiske udtryk, og den kan gøre alle looks lidt sjovere.

Og det har mit joggingsæt og opsatte hår i dag brug for.

JAKKE Saks Potts | JEANS Calvin Klein jeans | RULLEKRAVE Six ames | SOLBRILLER Folk and Frame | SKO Céline | TASKE Loewe

followwho

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shit to do, while you are sitting in a café and your phone doesn’t have any battery