IT'S THE LITTLE THINGS (THAT GET YOU)

I AM TOO OLD TO NOT HAVE FUN

ikke-navngivet-1-kopier

Blomster på fødderne og tyrkis taske i hænderne: Jeg er for gammel til ikke at have det sjovt.

Jeg har brugt mange år på at tage ting meget seriøst. Herunder mode og min personlige stil. Det har handlet om at udstråle det rigtige, det mest modne, det mest seriøse. “Du må ikke mikse navy med sort,” sagde alle, der åbenbart læste et Alt for Damerne magasin i 80’erne.

Minimalisme, normcorm, fremstå-som-en-der-arbejder-i-modebranhen-og-ikke-kan-tage-en-joke. Kært barn har mange navne, men én ting er i hvert fald sikker: det var sgu lidt kedeligt.

Det er gået op for mig, at det er meget sjovere at have det lidt sjovt (ja, de banebrydende realiseringer så I her først). Jeg har nu ramt de 23 år – jeg er i sandhed en gammel satan – og det er gået op for mig, at jeg er for gammel til ikke at have det sjovt.

Bevares, jeg lider stadig af krøblende angst, overambitiøse tendenser og til tider altoverskyggende bekymring og depression, men en mærkelig, prikket trøje og farverige stiletter dét omfavner jeg nu! For jeg vil sgu have det sjovt med min personlige stil. Det gør mig glad, og det giver mig følelsen af, at jeg kan sparke røv.

Sparke røv i ovenstående geniale stiletter fra Balenciaga.

SPONSOREREDE LINKS: Jeans Levi’s | Skjorte Jacquemus | Sko Balenciaga | Taske Balenciaga

followwho

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IT'S THE LITTLE THINGS (THAT GET YOU)