DO I HATE MY WARDROBE OR DO I HATE MYSELF?

I CHANGED MY MIND ABOUT “FAKE IT ‘TIL YOU MAKE IT”

INDEHOLDER SPONSORERDE ITEMS

Måske man skulle prøve det der fake it ’til you make it?

Jeg skrev engang et indlæg, hvori jeg gav udtryk for min afstandtagen til begrebet “fake it ’til you make it”. Det var vidst en svada om, at vi skal være os selv, ikke sætte en maske for vores sande følelser, vare sande og alt det der andet after school special pis.

I ved, det der pseudopsykologiske-feel good pis jeg så ofte fyrer af.

Men i dag besluttede jeg mig for, at jeg ville rykke nærmere accepten af, at det muligvis er et nødvendigt onde – altså begrebet – der kan snyde mig selv og min hjerne, der – åbenbart – er af hamsteragtigstørrelse, siden et smil og en grineren sweatshirt kan distrahere den.

Jeg er stadig ikke for, at vi skal være andre, end vi egentlig er. Jeg synes, at vi skal være ærlige om vores følelser: Har du det nederen, så har du det nederen. Men jeg tror, at jeg skal til at snyde mig selv en lille smule mere. Smile lidt, selvom det måske ikke føles, som om jeg lige har lyst til at smile. Gøre noget ekstra ud af mig selv, selvom jeg langt fra har lyst til det.

Ikke for andres skyld, men for min egen.

Jeg er god til at dvæle i mine egne huller og dårlige tider. Det er så velkendt, så nemt. Det fungerer bare ikke i længden. Så nu vil jeg prøve noget nyt. Fake it ’til I make it. Sætte håret lidt pænt, smile lidt mere, og mærke, hvordan det positive kommer væltende ind over mig, som var det dårlig samvittighed efter en hel pakke Spangsberg.

Jeg kan allerede mærke, at jeg snart maker det.

BUKSER VINTAGE | TRØJE GESTUZ (sponsoreret) | SKO VINTAGE | SOLBRILLER LOEWE

followwho

8 kommentarer

 • Anna R

  Kære Sille.
  Jeg kan sagtens følge din skepsis. Jeg er også selv fortaler for, at man skal være sig selv og ingen andre.
  Mht til at smile mere og gøre mere ud af sig selv har jeg dog gjort mig en interessant iagttagelse: De dage hvor jeg er allermest nede og bare mest af alt har lyst til at trække i en kæmpestor og blød sweater, sætte mig i et hjørne og gå i ét med tapetet – hvor jeg kort sagt bare har lyst til at vække mindst muligt opmærksom og bare være helt usynlig. MEN min iagttagelse og min oplevelse er, at jeg får det bedre, hvis jeg gør det MODSATTE! Så i stedet for at trække i en stor, blød, grå og ikke-ligefrem-noget-særligt trøje, så gør jeg i stedet lige lidt ekstra ud af mig selv. Det kan være at tage noget ekstra pænt tøj på, at pifte outfittet op med en blazer, tage lidt mascara på (jeg går ellers aldrig med makeup til daglig) osv.
  Fidusen og effekten er meget tydeligt, at folk lægger mærke til mig (uden at det bliver totalt overdrevet selvfølgelig)! For i virkeligheden har jeg jo slet ikke lyst til at være helt usynlig – heller ikke på de dage, hvor jeg er nede, og i og med at mit udseende afviger fra, hvad det plejer undgår jeg at blive usynlig. Og så får jeg det desuden også allerede lidt bedre, når jeg tænker “Ja, det her bliver en mega nedern dag – men i det mindste er jeg ret godt tilfreds med mit udseende/spejlbillede, og jeg synes faktisk selv, at jeg ser godt ud!” :)

  Ja, det kræver tilvænning – og overvindelse når man står på de dårlige dage – men når jeg husker at få taget mig sammen til det, så kan det seriøst være med til at redde hele min dag! ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sillewho

   Den her kommentar blev jeg rigtig glad for, for den er virkelig motiverende og god. Jeg vil gøre mit bedste for at følge dine vanvittigt gode råd. TAK!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hej sille!
  Vil du ikke fortælle om din uddannelse?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sillewho

   Hej Julie.

   Er der noget specifik, du er interesseret i at vide?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • anna

  synes du skal eksperimentere med med farvede sokker. gule fx. eller pink! ku ha set sygt ud til dit outfit. kys

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hej Sille!
  Søger du stadig lejlighed/værelse i København? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DO I HATE MY WARDROBE OR DO I HATE MYSELF?