SKINNY JEANS, BIG ASS BLAZER

I DID ALL THE STUFF

img_9280Kan man egentlig overleve uden at vide, hvad ens yndlingsblogger har lavet?

Hvad har jeg lavet den sidste tid? Alting. Det hele. Been there, done that, didn’t get the t-shirt because it was from Balenciaga and it’s really too expensive. Jeg har haft den mest fantastiske uge med tid til mig selv, til veninder og til familie.

Men måske vigtigst af alt: Til shopping.

With no further ado… Hermed en alt for lang gennemgang – hvilket jeg ved, I så desperat har ventet på – af jeres yndlingsbloggers hverdag og det medfølgende spørgsmål: Kan man som senmoderne individ egentlig leve uden denne information?

Jeg har shoppet den mest fantastiske kjole hos min søde veninde i ACNE archive. Jeg havde absolut ingen planer om at shoppe, inden jeg skal til Paris på torsdag, men denne sang til mit hjerte og mindede mig om, at der altså ér items, der kan gøre livet en smule bedre. Jeg viser den selvfølgelig i aktion om ganske få øjeblikke.

img_9213Forelskede mig hovedkulds (endnu engang) i forsiden på dette DUST magasin, der lå i vinduet hos Vibskov. Jeg fik ikke engang tjekket, om man kan købe det, men hvis man kan, så bliver jeg nødt til at gå tilbage. Det er jo for great. På samme tur var jeg forbi Another Nué, og jeg må virkelig kaste hænderne op for indkøberne i den butik: Jeg vil have alting, og jeg kan i højeste grad anbefale at tage forbi.

OBS medbring klud og eller savlespand, for alt er så pænt, at mundvandet løber. Og det er i sandhed det sværeste, jeg har gjort i mit liv, at gå derfra uden at købe noget. Her har jeg medregnet svær depression, angst og medicinsk behandling. Det var stadig sværere at gå fra den Lovechild kjole….

img_9203Jeg var en tur forbi Nørrebro for at hygge og kigge i butikker. Der faldt jeg over denne hvide stol, som jeg stadig ikke forstår, hvorfor jeg ikke tog med hjem? Jeg er ret sikker på, at det er den smukkeste stol, jeg har set denne weekend. Den ville passe PERFEKT ind i min lejlighed (hint, hint, venner, familie og creepy stalkere, der skal være velkomne, hvis I medbringer denne stol).

img_9207Kigget på sko hos ACNE archive og overvejet at adoptere de røde med den runde snude. Jeg er sikker på, at jeg kunne give dem et dejligt hjem.

image2Været sammen med fantastiske damer, der gør mit liv meget sødere og mig meget mere taknemmelig. Flere fra flokken joinede i dag også til brunch på Nørrebro.

img_9219 img_9217Spiste italiensk og brugte dagen med min elskede, elskede mor, som jeg har savnet helt ekstremt og som jeg holder af, mere end mit hjerte kan bære. Vi spiste middag, osede og fodrede ænder i Fælledparken.

img_9201Jeg har ligeledes spist middag med dejlige Marie efter job, og den stod på fritter, sovs, vin og sladder, hvilket nok er noget af det eneste, man egentlig behøver i sin kostpyramide.

img_9088Jeg har taget selfies og virkelig følt mig selv. “Awesome selfielight” yeah right, bare narcissistisk modeblogger.

img_9212Har været i Torvehallerne og kigget på flotte ting, men endte med at spise pizza i stedet for at købe noget, fordi jeg ikke er voksen nok til at kunne lave mad eller kunne lide at tygge på bløde svampe.

Jeg har sat ting til salg, inden jeg rejser til Paris på torsdag! Blandt andet en Lovechild nederdel og et par Céline sko. I kan kigge på min Zadaa ellers er I meget velkomne til at kontakte mig med konkrete forspørgsler eller bud! Eksempelvis på Instagram eller på Sillewho@gmail.com

 GOD SØNDAG

followwho

4 kommentarer

 • Marie

  Dejligt recap! Hvad er det for en genbrugsforretning på Nørrebro (med alle stolene)?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ida

  Hvilken butik fandt du de stole?? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sillewho

   Jeg ved desværre ikke, hvad den hedder. Den ligger lige overfor Acne Archive.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SKINNY JEANS, BIG ASS BLAZER