GØR GLÆDE OS TIL NARHOVEDER?

I DIDN’T LOVE MY LOOK TODAY

img_6976img_6972

img_6960 img_6999

Det er ikke hver dag, man føler sig som den skarpeste knallert i bageriet. Skal man også dele det?

Det gør jeg efterhånden sjældent. Altså elsker mine looks. Jeg er stadig semitræt af min stil, og jeg er ikke helt sikker på, at jeg ved, hvordan jeg skal komme ud af det. Tålmodighed, selvkærlighed og virkelig, virkelig meget shopping. Særligt sidstnævnte tænker jeg er fordelagtigt. Men da mit liv i sandhed ikke er udelukkende perfekte outfits, gode dage og sindssygt mange af de der solferier, hvor ens røv åbenbart bare ser virkelig godt ud hele tiden i små sponsorerede bikinier.

Jeg tager forresten gerne imod disse ferier.

Så jeg tænkte, at jeg ville dele looket alligevel. Selvom jeg ikke følte mig som den klogeste knallert i bageriet. Måske er der nogle, der er uenig? Måske kan det alligevel inspirere jer? Eller måske kan det hjælpe jer at blive mindet om, at selv super smarte, seje og sådan rigtig kendte bloggere også føler sig mindre end halvfede på sådanne lange torsdage som i dag. Jeg er ikke sikker på, at det er det rigtige at gøre – altså at dele noget, som jeg ikke er helt tilfreds med. Men måske skal vi blive bedre til det? For at bryde med den perfektionisme, der overrender vores sociale medier og dermed liv. Måske ville jeg ikke være så hård ved dagens look, hvis jeg ikke evigt og altid udsatte mig selv for perfekte outfits og skønne kvinde?

Eller også er hele ovenstående tekst måske bare en undskyldning for at kunne dele noget content, som jeg ikke synes er vildt fedt, men jeg har ikke inspiration til at finde på andet. Who knows?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

GØR GLÆDE OS TIL NARHOVEDER?