GIANT THINGS ARE HAPPENING

I GOT MY DREAM JOB

Den fiktive tofutosse havde sgu ret: Der er en mening med det hele

Jeg har oplevet mange afslag over de sidste måneder. Faktisk flere afslag end en teenagedreng på et provinsdiskotek oplever på en almindelig fredag aften. Det har været afslag, der hver gang har givet mig lidt af en mavepuster samt har hvisket til mig, at jeg ikke var god nok. Som afslag jo gør det bedst. Det kan være så uretfærdigt besværligt at gennemskue, hvad meningen med modgang er, når man befinder sig midt i den. Det er fint, tofutosse, der er måske en mening med det hele, men lige nu skal jeg bare have en bøtte is og ualmindeligt meget ondt af mig selv. Men jeg er nået frem til meningen med alle afslagene nu.

Jeg har nemlig fået mit drømmejob.

Det var ikke meningen, at jeg skulle sidde i de andre stillinger. Det er meningen, at jeg skal sidde som PR koordinator hos Baum Und Pferdgarten og Six Ames med det bedste hold – og det er netop her, jeg begynder på mandag. Jeg glæder mig så ekstremt meget, at jeg stort set ikke kan være i mig selv, og jeg håber meget, at I vil følge med på rejsen – både på mine profiler, men også hos Baum Und Pferdgarten og Six Ames. Jeg er forelsket i begge brands, jeg er forelsket i min stilling og jeg er forelsket i det, jeg går i møde.

followwho

22 kommentarer

 • Maja

  STORT tillykke, Sille! Det er jo helt fantastisk. Håber du bliver glad for det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Yeeees! Tillykke med det.<3 Jeg mindes at jeg i efteråret sidste år (hvor din frustration over din daværende situation naturligt nok var stor) kommenterede på et af dine blogindlæg, at der nok med tiden var nogle som skulle få øjnene op for et professionelt, kompetent og dygtigt menneske som dig – og det skulle så blive Baum und Pferdgarten. Mange gange tillykke Sille !

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sillewho

   Tusind tak, Sophie! Og tak, fordi du altid er så fantastisk en virtuel veninde og støtte her i mit kommentarfelt <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • MEGA sejt! Stort tillykke ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • cecilie

  Du for god! Snart ikke så meget Sille-WHO mere, om et par måneder kunne det være lækkert med et “det er det her mit arbejde går ud på, og jeg trækker på hvad jeg har lært på RUC på de her områder // hvad bloggen har lært mig på de her “-indlæg 👏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sillewho

   Det er en god idé, det skal jeg nok få sammensat :-) Og bare rolig, Sillewho forsvinder ikke :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Kæmpe tillykke til Danmarks bedste blogger, det er så pisse velfortjent!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Stort tillykke! Hvor er det velfortjent 😊Glæder mig meget til at høre, hvad præcis du skal lave, det lyder spændende ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hvor er det fantastisk! Kæmpestort tillykke med det nye job. Jeg glæder mig meget på dine vegne (og glæder mig ligeledes over det faktum, at tofutossen måske rent faktisk har fat i noget – tanken har en beroligende effekt).

  Du kommer til at sparke røv, det tvivler jeg ikke på. Pøj pøj!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sillewho

   Tusind, tusind tak, Rikke <3 Og ja, ikke sandt? Jeg vil i hvert fald huske på denne følelse, når jeg igen står overfor svære tider. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har fulgt med i din jagt på drømmejobbet og sådan krydset fingre for dig hele vejen. Stooort tillykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sillewho

   Jeg sætter stor, stor pris på de krydsede fingre!! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • F***ck, hvor sejt! Stort tillykke med det. Jeg ved bare, at du kommer til at klare dig så godt i det job! <3

  http://nouw.com/satinawandel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er SÅ sejt Sille! Stort tillykke! Jeg glæder mig til at besøge dig og Jose :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sillewho

   Tak, søde! Jeg glæder mig til, at du kommer forbi <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • I

  Efter dit opslag i går var jeg ellers HELT sikker på, at du var gravid – åh Gud. Haha!

  T I L L Y K K E med drømmejobbet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sillewho

   Haha, hvis du kendte mig, så ville du vide, at jeg ikke ville beskrive en eventuel graviditet som noget godt :D

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIANT THINGS ARE HAPPENING