KAPITEL OTTE: DEN OM DEN SULTNE PRINSESSE OG EN GULEROD

I LOVE BOOTS, PIZZA AND FAMILY

img_3468

 

REKLAME FOR JANE KØNIG

Kærlighed i et par støvler, familie eller bare et virkelig pænt smykke

Et par nye knæhøje, hvide læderstøvler fra Gianvito Rossi. Den der pizza med ekstra ost og voldmeget hvidløg. Din veninde, når hun i fuldskab har taget et snigerbillede af en person på klubben, som hun vidste, at du ville få det grineren over.

Kærlighed viser sig i mange forskellige former, og betyder noget forskelligt for os alle.

Ovenstående er unægtelig højt på min liste over ting, jeg elsker. Og eftersom kalenderen viser februar måned, aka kærlighedmåneden, aka måneden hvor der endelig er lidt plus på kontoen efter at julen voldtog vores konti, så er det på tide at hylde kærligheden. Ikke nødvendigvis til hvide knæstøvler og pizza (det burde vi hylde hver eneste dag), men de mennesker i vores liv, der betyder noget særligt.

Det lægger Jane Kønigs Lovetags i hvert fald op til, og det vil jeg gerne omfavne.

Kærlighed er for mig mange ting: Det er ærlighed, det er sårbarhed, det er respekt og det er at kende hinanden til det inderste. Men kærlighed er for mig også det rene og smukke i forholdet til eksempelvis brødre og søstre, niecer eller andre små nissebørn. Derfor repræsenterer de to bogstaver i mit Lovetag også mine to små brødre, som er de mest grineren og intelligente mennesker på denne jord.

V og G.

Hvilket, hvis I ikke er meget for det der kærlighed til familie og valentin, også kan betyde “Vagina Goddess”. Det er op til jer.

I næstekærlighedsånden, som er hvad Jane Kønig med sit Lovetag omfavner, har jeg fået mulighed for at udlove et smykke fra Jane Kønig. I skal blot kommentere, hvem I gerne vil hylde, og hvem I gerne vil dele valentines med. I kan vælge imellem alle Lovetag smykkerne – ring, armbånd eller halskæde, og I vælger selv bogstav og hvilken farve.

Vinderen trækkes 4. februar.

All is love.

img_3479

followwho

40 kommentarer

 • Ulrikke

  Ihh jeg vil gerne vinde et armbånd i guld med A og M i (for mine to brødre) da jeg mistede mit for et par år siden, og det har gjort ondt i kroppen lige siden. Men valentinsdag skal altså deles med min veninde<33

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Hvis jeg vandt, skulle det være et S. Og så er der nok nogen, der vil mene, det er skørt at gå rundt med sit eget bogstav, men tænker samtidig, det er et spørgsmål om empowerment, en daglig reminder om at elske sig selv også, så man kan være et mere næstekærligt menneske. Desuden er jeg jo bitter single, så der kommer nok ingen valentinsgaver her, medmindre min kat opper sig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Jeg vil gerne hylde brødrene. Især når man nu er så heldig at have fået en ekstra iform af en plejerbror der har været i familien i 2 år til marts ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg vil gerne hylde min kæreste. Sådan én havde jeg ikke regnet med at jeg skulle have igen og jeg havde ihvertfald ikke forestillet mig, at han skulle komme i formen af en 29-årig geofysiker, men nu er han her altså, og det føles som om jeg hver dag når jeg går på gaden, forsøger at undertrykke den hysteriske lyst i min mave, lysten til at råbe til kragerne og lygtepælene og P-vagterne og regnvejrsskyerne på himlen at han er min. Han er min, han er min, han er min. Men lige om lidt skal han et halvt år til Seattle, og jeg skal blive hjemme, og derfor vil jeg elske at kigge ned på mit håndled og se hans S ved siden af mit A.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Z.

  Jeg vil meget gerne dele med min søde barndomsveninde. Det ville være så fint!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg ville elske at dele valentines med min kæreste, ikke på den der cheesy American kinda way, men bare at kunne nyde hinandens tilstedeværelse. Når man bor over 300 kilometer fra hinanden, sætter man lige pludselig langt mere pris på de øjeblikke man har sammen.

  Så jeg vil gerne hylde min kæreste og hans evige optimisme, der altid minder mig om, at til sommer er det slut med langdistance forhold, med en lovetag halskæde i guld med to vedhæng (A og C) på 42 cm.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Poulsen

  Vil hylde min elskede mormor Astrid ❤️ Og jeg skal være sammen med min søde kæreste på valentines
  Alt er love

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Krogh

  Hej Sille
  Jeg vil rigtig gerne kunne hylde min seje og fantastiske mor og vise det i form af en halskæde i sølv med bogstaverne: T og S.
  Valentines dag skal jeg arbejde om aftenen, men ellers skulle den være brugt på at spise god mad med min kæreste :-)
  Kh Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  Jeg vil gerne hylde min kæreste, som jeg ville ønske jeg kunne holde valentinsdag med. Han arbejder langt væk fra København alle hverdage og derfor ville et lovetag med hans forbogstav betyde at han på en måde er tættere på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Vil hylde min veninde, og dele valentines dag med hende. Armbåndet er super fint i sølv med M og F

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Jeg vil gerne hylde min kæreste for at følge sine drømme i udlandet og stadigvæk vil holde fast i lille mig 💕✈️ Håber på han når hjem til valentinsdag💝
  (Lovetag-armenbånd i sølv med K og N)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Evelina overby

  Jeg vil gerne have et smykke med min søsters initialer. Hun er helt sikkert det men elske der har fyldt mest i mit liv og det håber jeg virkelig hun vil blive ved med. Ironisk nok har jeg før haft et
  Jane kønig armbånd med min eks-kærestes initialer og derfor føler jeg at derned giver bedre mening for mig at ønske mig et med min søster, fordi vi i modsætning til kærester altid vil være der for hinanden <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dina

  Min søde studieveninde, som jeg, grundet sygemelding, ikke længere ser hver dag <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg ville ønske jeg skulle fejre valentinsdag med min kæreste, men han er sergent, og er slet ikke hjemme i år.. Desværre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Mine to små kusiner og fætter, der hedder Villads, Vigga og Oda – de har en kæmpe plads i mit hjerte og bør også have på min krop :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Würtz

  I næstekærlighedsånden vil jeg gerne hylde min seje veninde. Jeg var både ved at få kaffen i galhals og faldne ned at stolen, da jeg læste “en halskæde (som jeg kun tør ønske mig af dig) – ja … du læste rigtigt, jeg ønsker mig et smykke” på hendes ønskeliste. Derfor skal Cecilie have en halskæde med et “J” og et “C”, fordi vi er noget særligt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siv

  Uden frygt for at være aller mest cliche, vil jeg gerne hylde min kæreste H. Han er den klogeste, skøreste og den mest tålmodigste fyr. Dog vil jeg gerne dele valentinesdag med min mor, som jeg altid ønsker at dele min dag med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda H.

  Jeg vil gerne have en lovetag halskæde i rhodineret og med et 5-tal, hvis jeg er så heldig at vinde. 5-tallet står for min familie, som nok også er dem jeg skal tilbringe valentine med :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maibritt

  Jeg vil hylde min veninde og dele Valentines med hende. Hendes mor er meget syg og hun fortjener alt den kærlighed hun kan få

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil hylde min dejlige kæreste og soon-to-be faderen af mit barn, som jeg selvfølgelig også skal dele valentines med. <3

  http://nouw.com/satinawandel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Silje

  Jeg har længe ønsket mig et lovetag som halskæde i sterlingsølv med et O i. O’et står for Oscar, som jeg netop lige har rundet 2 år med :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Fejrer ikke Valentinsdag, men jeg vil gerne hylde min veninde Maria. Vi har ikke haft kontakt nogen år, men alligevel føles det naturligt vi nu har genoptaget kontakten. -Det er et rigtigt venskab :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma L

  Jeg vil gerne hylde min kæreste, som jeg også vil dele valentines med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil rigtig gerne hylde min mor, mine, søstre og min kære mand (kæreste) ;) Det fede det er at vi alle sammen har bogstavet M tilfældes, enten i for-, eller mellemnavn :) Min familie er det bedste jeg ved og de fortjener at blive hyldet <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Jeg ville vælge lovetag-armbåndet med to tags, hvor der skulle være to S’er for mine to yngre søstre: Siri og Saga. De betyder nemlig alt for mig, og jeg ville elske at gå rundt med et symbol for dem om mit håndled.
  Tak for dine altid fine skriverier!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah Kollmann

  Jeg vil gerne hylde mine fantastiske søskende: min tvillingesøster og de to bedste brødrere! Dem skal jeg desvœre ikke se i februar så det er extra dejligt at vide om hinandens kœrlighed! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg vil gerne vinde et sølvarmbånd med et P og et I, for min kæreste og jeg, så jeg altid har ham med mig. Og forhåbentlig kan vi finde tid til at dele valentinsdag med hinanden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  J og K, for min mor og far. De er det vigtigste for mig i hele verden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • julie

  jeg vil gerne hylde den generelle kærlighed. da det også er vigtigt. kunne derfor godt tænke mig et hjerte på et sølvarmbånd <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah K

  Jeg vil gerne hylde mine tre fantastiske søskende. Bedre kunne man ikke ønske sig! Og nu hvor vi ikke ser hinanden i et år er det dejligt at huske hinanden på ens kœrlighed! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Jeg vil gerne hylde min dejlige kæreste og vores forhold. Det er også ham jeg vil dele i års valentine med

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melanie Olsen

  Helt sikkert min kæreste, nu hvor Valentin er præcis et år siden, vi var på vores første date, og den 14. faktisk også er blevet vores månedsdag. Et fint smykke til at hylde kærligheden med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Hansen

  Jeg vil gerne hylde alle de mennesker, jeg har i min hverdag, så en kort halskæde i rosegold med et ‘ambersand’, og selve valentines dag skal jeg bare være sammen med min familie :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Jeg vil rigtig gerne hylde min barndomsveninde. Vi har stået sammen gennem tykt og tyndt siden børnehaven (17 år!), så det er altså et venskab som skal hyldes med truthorn, bannere, og meget gerne lidt bling oveni – gerne i form af denne lækre giveaway!

  Onsdag d.14/02 skal ikke bruges på andet end arbejde. Måske forkæler jeg mig selv med en flaske vin og en hurtig “Sex and the City”-maraton.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Else

  Et E og H på et forgyldt armbånd for min kæreste og mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Sofie

  Jeg vil hylde min skønne kæreste på noget så flødeagtigt som vores årsdag på valentines dag 😍 Et A og et R kunne være perfekt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • karla hh

  jeg ville have et S for min storesøster:-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  På valentinsdag står den på pizzaparty og hygge med mændende i mit liv. Min dejlige kæreste S og min skønne lillebror M. Det kunne være så fint at hylde dem med et guldarmbånd.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Ih, jeg ville så gerne have et armbånd i guld, med initialerne I & F (Inger og Frank), min mormor og morfar <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  A og R, for min kæreste og jeg :))

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KAPITEL OTTE: DEN OM DEN SULTNE PRINSESSE OG EN GULEROD