STUFF I DID

I NEED A FLAMINGO SALT AND PEPPER SET TO STAY CALM

INDEHOLDER REKLAME LINKS

Mit hjem giver mig ro, og til gengæld giver jeg det et flamingo salt- og pebersæt.

Mr. Soldat er taget afsted igen. Jeg har for første gang, siden vi flyttede ind i lejligheden, kunne lukke døre og vinduer helt, så der er ekstremt stille i mit lille hjem. Fjernsynet er slukket og liljerne, jeg købte forleden, dufter helt enormt omkring mig. Jeg er en smule trist, men rolig. For mit hjem omfavner mig og minder mig om, at jeg er det rigtige sted, og at jeg sagtens kan være tryg her, selvom jeg er alene.

Og mens jeg kigger mig omkring – halvt for at nyde synet, halvt for at forsøge at spotte eventuelle rester af chokolade et sted – drømmer jeg om at fylde stedet med endnu flere ting, der gør mig glad. Farver og sjove former, der kan fortsætte med at give mig den ro, jeg så ofte føler for tiden.

Og så må jeg vist også hellere se at få fundet en ekstra stol. Selvom det er lidt af en egoistjolle af en hybel, jeg er indehaver af, ville min kære medbeboer nok være glad for at have noget at sidde på. Men skat, der var altså kun én Harry Bertoia barstol til salg. Det er også godt for din ryg at stå op at spise! Derudover skal jeg have vænnet mig til fast at investere i blomster til de mange tomme – og yderst smukke – vaser, der står rundt omkring i mit hjem. Det er lidt som om, at de ville være finere med lidt indhold.

Flamingo salt- og pebersættet forelskede jeg mig i, første gang jeg så det, og jeg har netop besluttet mig for, at en græsenke som jeg hverken kan eller bør leve uden sådan et. Så det investerer jeg straks i i morgen. Det er for roens skyld. Mit mentale helbreds skyld. Og kan man egentlig sætte en pris på det?

Ja. 179 kroner.

REKLAME LINKS Sidebord Reflections Copenhagen | Blomster Bloomon | Puf House Doctor | Barstol Normann Copenhagen | Flamingosæt Casashopping | Spejl Menu | Olie Raaw in a Jar

followwho

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STUFF I DID