FEELING ALL KINDS OF CUTE

I NEED TO TAKE A PISS, A SMOKE AND A STEP BACK

img_0875

Før vi stresser videre, skal jeg lige pisse

Der er perioder i livet, hvor meditationsløgne, yogatosser og indre samtaler med dig selv om at tage det roligt, ikke hjælper en skid. Det er uundgåelige perioder med ekstra stress, hårde kampe og svedige håndflader. Om det er, fordi du skriver store opgaver eller har deadlines på arbejdet, så er vi nok nødt til at acceptere: Det er en del af livet.

Jeg har altid haft svært ved at håndtere sådanne perioder, da jeg på en eller anden måde altid får bildt mig selv ind, at fordi det er sådan her lige nu, er det ensbetydende med, at det altid vil være sådan.

Jeps, dette har været en travl lorte uge. Jeg kan vel ligeså godt vænne mig til det. Det er mit liv nu.

Jeg har ”This too shall pass” tatoveret på indersiden af min ene overarm. Og hvis vi lige bevæger os væk fra den dundrende kliché ved at have tatoveret et overbrugt selvhjælps quote på ens person, så betyder den ufattelig meget for mig. For det er nøjagtig dette, jeg glemmer, når jeg sidder i lortet. I den travle uge, den svære tid, når to-do listen er længere end listen over ting, som jeg kan lide ved mig selv. Så skal jeg huske på, at det også nok skal gå over.

Det er fint, Sille, men nu har du jo netop givet en af de der tofu-tosse-råd, som du selv svinede i starten. Hvad gør man, når man sidder med deadlines, angst og sved på overlæben? (ja, vi er rykket fra svedige håndflader til svedige overlæber. Jeg tilgodeser svedproduktion på alle dele af kroppen).

Da jeg selv sad i det forleden, var der én sætning, der kom frem på min indre tankeskærm: I need to take a piss, a smoke and a step back.

Så det gjorde jeg. For det var det eneste, jeg kunne gøre lige i det øjeblik. Tage et skridt tilbage og lade deadlinen sejle i sin egen sø. Også selvom det i sekundet føltes som om, at det hele ville vælte, hvis jeg ikke bare arbejdede videre. Men det gør det ikke. Det hele vælter til gengæld, hvis man ikke bare træder tilbage fra tid til anden og husker på, at det bare er en periode. Det skal nok gå over.

Så bare tør sveden af din overlæbe med dine svedige hænder.

followwho

2 kommentarer

  • A

    Nogle gange er din ord så kloge, at jeg føler du burde have en gude-lignende status. (Som du så allerede lidt har hos mig…..)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FEELING ALL KINDS OF CUTE